top of page

Succes met affiliate marketing review


succes met affiliate marketing review: plaatje affiliate marketing

Affiliate marketing begint steeds populairder te worden en je ziet er daarom ook meer cursussen bij komen en vandaag bespreek ik daarom de cursus: succes met affiliate marketing.


In deze succes met affiliate marketing review lees je alles over deze cursus dat je moet weten. Je leert wat de voor-en nadelen, zijn ik bespreek de betrouwbaarheid van de cursus en nog veel meer.


Aan het einde van dit artikel weet je dus of deze cursus iets voor jou is en ik trek ook nog een conclusie of ik de cursus zou aanraden.


Inhoudsopgave


Wat is success met affiliate marketing

Succes met affiliate marketing is dus een cursus over affiliate marketing. In Nederland zijn er naar mijn mening drie echt grote cursussen namelijk de affiliate marketing revolutie, de social media fortuin en succes met affiliate marketing.


De social media fortuin is in dit rijtje erg uniek omdat dit de enige cursus is die volledig over social media gaat. Wil je dus via sociale media gaan promoten is dit de cursus voor jou anders kan je hem meteen afschrijven.


De affiliate marketing revolutie en succes met affiliate marketing gaan beide in op affiliate marketing met een website en deze manier is ook het populairst. De affiliate marketing revolutie is wel een flink stuk populairder, maar is hij ook beter?


Wanneer je dus met een website wilt starten kan je dit artikel goed lezen wanneer je liever via sociale media wilt starten kan je veel beter beginnen met de social media fortuin. Hier heb ik daarom ook een artikel over geschreven en deze kan je hier lezen.


De grote reden waarom de affiliate marketing revolutie een stuk populairder is, omdat hij ook een stuk goedkoper is met zijn 47 euro. Hierdoor heb je een stuk minder te verliezen en is het ideaal om mee te beginnen.


Succes met affiliate marketing is namelijk wel 120 euro wat natuurlijk al een best wel fors bedrag is.


Of dit het bedrag ook echt waard is ga ik daarom ook in dit artikel bespreken.


Wie is de oprichter van succes met affiliate marketing en is ze betrouwbaar

De oprichter van dit sinds 2020 bestaande platform is Nicole van Roekel. Ze verdient zelf ook geld met affiliate marketing en in 2022 heeft ze zelfs 2 websites kunnen verkopen.


Ze heeft dus wel redelijk wat ervaring en kan dit ook goed delen, maar ze is niet echt een extreem grote speler in de markt, zoals een Jacko Meijaard (oprichter affiliate marketing revolutie).


Nicole van Roekel is wanneer je alle ervaringen van succes met affiliate marketing leest ook erg betrouwbaar er zijn eigenlijk helemaal geen misstanden bekend over haar.


Ondanks dat ze misschien nog niet de best verdienende affiliate marketeer is heeft ze echt al heel veel ervaring ze richtte haar eerste website op toen ze 17 was in 2011.


Ze vond het erg leuk om blogs te schrijven en zo heeft ze onbewust sinds 2011 al het principe van affiliate marketing vanuit echte passie toegepast.


Dit werk in haar blog betaalde zich al snel uit want een jaar later na haar begin in 2012 kreeg ze een mailtje van een bedrijf die haar gratis spullen gaf in ruil voor een artikel waar ze hun producten zou promoten.


Een paar maanden later kreeg ze niet meer alleen gratis spullen maar werd ze er zelfs voor uitbetaald wat natuurlijk wel het uiteindelijke doel van affiliate marketing is.


Deze eerste website die ze heeft gemaakt heeft ze in 2015 van naam laten veranderen naar budgetlife een website over geld besparen.


Deze website brengt haar nu gemiddeld tussen de 500 en 1000 euro passief per maand hier hoeft ze niet meer voor te werken en dit is dan nog maar één website tijdens ze er veel meer heeft.


In de tussentijd verdient Nicole van Roekel dan ook al een heel leuk passief inkomen en daarmee heeft ze ook erg veel ervaring opgedaan die ze goed aan jou door kan geven.


Ik vind Nicole van Roekel dan ook zeker betrouwbaar, omdat ze veel ervaring heeft en de ervaringen om met haar aan de slag te gaan ook heel erg goed zijn.


Voordelen succes met affiliate marketing

Om een goede afweging te kunnen maken of deze cursus iets voor jou is moet je natuurlijk de voor-en nadelen weten ten opzichte van de andere affiliate cursussen.


De voordelen van succes met affiliate marketing zijn:


1. Nicole van Roekel heeft veel ervaring. Met haar nu al ruim 12 jaar aan ervaring weet ze alles van affiliate marketing af.

2. Erg uitgebreide videocursus. De cursus is heel erg uitgebreid en je leert echt alles wat je moet weten om te beginnen.

3. Toegang voor altijd. Je hoeft één keer te betalen en dan heb je voor levenslang toegang.

4. Nicole is erg open. In de cursus deelt Nicole haar persoonlijke strategie en laat ook websites van haar zien tijdens veel mensen dit niet doen in verband met concurrentie.


Nadelen succes met affiliate marketing.

Alleen maar voordelen is natuurlijk wel een tikkeltje te mooi om waar te zijn en daarom ga ik de nadelen ook zeker niet ontkennen. Dit zijn de nadelen van deze cursus.


1. Relatief duur. Vergeleken met andere populaire affiliate cursussen is het minimaal twee keer zo duur.

2. Bij module website opzetten heb je geen filmpjes. Bij de module website opzetten wordt alles uitgelegd via tekst en zonder instructiefilmpjes, zoals bij de andere modules wel zijn.


Prijs-kwaliteitverhouding

Ik ben eigenlijk altijd wel van mening dat de prijs-kwaliteitverhouding bij een cursus waar je een nuttige skill leert altijd wel goed is.


Dit is bij succes met affiliate marketing naar mijn mening dan ook zeker het geval. Je leert voor toch geen reusachtig bedrag een hele nuttige skill waar je erg veel geld (passief) mee kan gaan verdienen.


Het kost dan wel 120 euro dat lijkt natuurlijk erg veel, maar als je eens stopt met geld aan onnodige dingen uit te geven waar je niet beter van wordt merk je dat je daar veel meer geld aan uitgeeft.


Naast dit kan je dankzij deze 120 euro een heel leuk passief inkomen opbouwen van wel duizenden euro’s per maand waar je niet voor hoeft te werken en je daarmee ook financieel vrij kan worden.


Deze 120 euro zou je daarom naar mijn mening echt niet moeten afschrikken en wanneer je graag met affiliate marketing wilt beginnen en succes met affiliate marketing jou wel iets lijkt zou ik dit je zeker aanraden.


Ervaringen succes met affiliate marketing

Om nog even te bestempelen of de cursus echt wel zo betrouwbaar is het altijd wel handig om een paar ervaringen te lezen. Ik heb voor jou al een paar ervaringen opgezocht. Al deze ervaringen zijn afkomstig van Trustpilot.


De ervaringen zijn gelukkig over het algemeen erg goed en aangezien Trustpilot een betrouwbaar programma is geloof ik dit dan ook. De gemiddelde beoordeling is 4,5 sterren en wel 95% van de ervaringen zijn zelfs 5 sterren.


Perry de Ruijter zegt bijvoorbeeld: Nicole heeft veel liefde gestoken in het opzetten van deze Affiliate cursus. De cursus legt duidelijk alle basics uit op een eerlijke, ongekleurde manier. Dat is fijn en een andere aanpak dan andere cursussen. Wat mij betreft het geld waard.


K. van dijk zegt: Eindelijk een realistische affiliate marketing cursus! Waar de meeste cursusaanbieders volkomen overdreven staan te schreeuwen hoe 'ook jij 10.000 euro per maand kan verdienen zonder enige moeite' (wat dus niet kan), neemt Nicole je in deze cursus stap voor stap mee in hoe je je eigen affiliate sites kunt bouwen en beheren. De modules zijn logisch opgebouwd, prettig om naar te luisteren en ze bevatten eigenlijk alles wat je nodig.


M. Bakker zegt: Ik heb meerdere cursussen gevolgd over affiliate marketing maar die van Nicole is het geld echt waard. Nicole heeft echt verstand van affiliate marketing. In haar cursus legt ze overzichtelijk uit hoe je dit kan toepassen op jouw website. Daarnaast als je je inschrijft voor haar nieuwsbrief geeft ze extra informatie zoals nieuwe tools, leuke interviews en tips hoe je meer geld uit je site kan halen. Echt een aanrader om haar op alle vlakken te volgen.


Zoals je ziet zijn de ervaringen over het algemeen heel erg positief en dit bestempelt het voor mij dan toch weer dat de cursus erg betrouwbaar is en ook heel erg goed.


De beste alternatieven voor succes met affiliate marketing

Zoals ik al eerder heb gezegd zijn de beste Nederlandse alternatieven naar mijn mening de affiliate marketing revolutie (AMR) en de social media fortuin.


Het verschil tussen succes met affiliate marketing en de social media fortuin zijn heel erg duidelijk en hier ga ik dan ook niet heel erg veel extra aandacht aan besteden.


Wanneer je via sociale media wilt starten moet je de social media fortuin volgen en anders de AMR of succes met affiliate marketing.


Het verschil tussen deze laatste twee is iets lastiger omdat beide over hoe je het toepast met een website gaat.


Een erg groot verschil is natuurlijk de prijs de AMR kost 47 euro en succes met affiliate marketing 120 euro, maar deze is dan ook wel iets uitgebreider.


De eigenaar van de affiliate marketing revolutie is Jacko Meijaard hij is de best verdienende affiliate marketeer van Nederland en België en het is daarom ook niet zo gek dat zijn cursus de bekendste van Nederland en België is.


Het kwaliteitsverschil is echter naar mijn mening tussen de cursussen niet heel groot alleen succes met affiliate marketing is een stuk uitgebreider.


Je kan naar mijn mening dus wanneer je met sociale media wilt promoten het best de social media fortuin aanschaffen. Wanneer je met een website wilt starten maar niet heel veel wilt uitgeven aan het begin kan je het best de AMR aanschaffen.


Wanneer je dan met een website wilt starten en vooral een uitgebreide cursus wilt en hier dan ook wat extra voor wilt betalen zou ik de succes met affiliate marketing kopen als ik jou was.


Alle drie de cursussen zijn echter goed dus kies vooral een cursus waar je je fijn bij voelt. Dit is een erg belangrijk onderdeel ook voor succes.


Hoe word jij de nieuwe succesvolle affiliate marketeer

Er zijn een aantal erg belangrijk aspecten om succesvol te worden niet alleen als affiliate maar ook in het leven.


Ten eerste is het erg belangrijk dat je weet dat affiliate marketing geen manier is om snel rijk te worden dit hoor je erg veel maar dit is één grote leugen. Je kan zeker veel geld verdienen met affiliate marketing maar dit kan ook zeker maanden en zelfs jaren duren.


Dit is erg belangrijk om te weten zodat je niet verwacht binnen de eerste week al duizenden te verdienen dit moet je eerst opbouwen.


Affiliate marketing is ook niet gelijk een passief inkomen dit kan het zeker worden maar je moet eerst actief bezig zijn om later te kunnen genieten van het passieve inkomen wat het je oplevert.


Houd hier dan ook rekening mee dat je er echt wel wat aan moet doen en je deze onderneming niet zomaar kan verwaarlozen en dat het plotseling vanzelf gaat groeien.


Het kopen van de cursus is natuurlijk ook nog niet meteen een garantie dat je succesvol wordt. Je krijgt alle tools en informatie die je nodig hebt om succesvol te worden, maar het belangrijkste is zoals bij alles dat je je voor 200% inzet.


Op deze manier is de kans heel erg groot dat je een erg mooi passief inkomen gaat verdienen en de nieuwe succesvolle affiliate wordt.


De cursus is zeker een cruciaal onderdeel begrijp me daar niet in verkeerd hiermee leg je namelijk de basis en zonder basis kom je er natuurlijk niet, maar om bij de top te komen is een cursus alleen niet genoeg en zal jij echt actie moeten gaan ondernemen.


Zou ik succes met affiliate marketing aanraden

Succes met affiliate marketing is naar mijn mening zeker een erg goede cursus die ik daarom ook zou aanraden.


De meeste cursussen zou ik wel aanraden, omdat zolang het geen complete oplichting is je er eigenlijk altijd wel beter van wordt. Succes met affiliate marketing is 100% geen complete oplichting wanneer je de ervaringen leest die erg goed zijn.


Wanneer je je goed inzet voor dit verdienmodel is de kans heel erg groot dat je veel geld gaat verdienen en wanneer het dan toch niet helemaal wilt lukken win je er alsnog mee, omdat met de cursus je ook de basis hebt gelegd voor je marketing skills wat natuurlijk een hele nuttige skill is.


Vergeleken met de andere cursussen doet succes met afiiliate marketing zeker niet onder en wanneer je denkt dat deze cursus bij jou past is het een hele goede optie.


Laat je echt niet tegenhouden door het geld want dit haal je er zeker uit de kans is groot in geld maar je wordt zeker uitbetaald in kennis wanneer je de cursus volgt.


Het is wel erg belangrijk om een cursus te kiezen waar jij je goed bij voelt, want op deze manier vergroot het je kans op succes. Dit is dan naar mijn mening ook het leidende bij een cursus kiezen.


Ik zou succes met affiliate marketing daarom ook zeker aanraden en voel je je er goed bij ga dan nu niet heel lang twijfelen, maar begin gewoon, want je kan beter vandaag beginnen dan morgen.

Conclusie succes met affiliate marketing review

Succes met affiliate marketing is dus een cursus over affiliate marketing dit is een erg goed en verder groeiend verdienmodel en jij kan met deze cursus ook leren hoe jij hier ook geld mee verdient.


Nicole van Roekel is de oprichter van het platform en dit platform bestaat al sinds 2020. Nicole van Roekel zelf heeft al ervaring sinds 2011 en weet hiermee al erg veel over het vak.


Er is niks negatiefs over Nicole van Roekel bekend en hiermee is ze naar mijn mening een erg betrouwbare oprichter.


Vergeleken met de andere cursussen is succes met affiliate marketing een flink stukje duurder, maar dit zie je dan ook terug in de uitgebreidheid van de cursus. Deze cursus is namelijk een stuk uitgebreider dan de andere.


De prijs-kwaliteitverhouding is ook gewoon goed, omdat wanneer je een beetje je best doet de kans erg groot is dat je dit bedrag dubbel en dwars terugverdient. Naast dit leer je ook erg veel skills en dit kan een belangrijke basis leggen voor je toekomst.


Om succesvol te worden is het erg belangrijk om te begrijpen dat je morgen niet meteen rijk zal zijn. Affiliate marketing is een langetermijnproces en kan wel maanden tot jaren duren totdat je echt veel verdient. Hou hier dan ook rekening mee want dit voorkomt onnodige teleurstelling.


Kort samengevat zou ik succes met affiliate marketing zeker aanraden en het belangrijke nu is dan dat je niet eeuwig gaat treuzelen en gewoon gaat beginnen ermee. Stel je het namelijk uit tot morgen heb je nog een dag verspilt waar je geen stappen hebt gezet om financieel vrij te worden.


Begin dus nu meteen met succes met affiliate marketing en wacht zeker niet tot morgen!!!
Comments


bottom of page