top of page

Social media fortuin review


social media fortuin review plaatje

Social media fortuin is een nieuwe affiliate marketing cursus en is heel erg populair aan het worden. De meeste cursussen gaan over hoe je affiliate marketing met een website doet, maar social media fortuin doet dit anders. Deze cursus gaat namelijk over affiliate marketing met social media en hiermee onderscheidt het zich erg goed. In deze social media fortuin review lees je alles wat je over dit onderwerp moet weten.


Inhoudsopgave

11. Social media fortuin review conclusie


Wat is affiliate marketing

Affiliate marketing is een online verdienmodel waar je geld mee verdient door producten van andere bedrijven te producten. In ruil hiervoor krijg je een percentage van de verkoopprijs aan commissie wanneer je dit succesvol doet.


Affiliate marketing kan je overal ter wereld doen en hierdoor kan je financieel onafhankelijk worden. Doordat je per commissie geld krijgt en niet gewoon een vast bedrag kan je zoveel verdienen als je wil en dus ook financieel vrij worden.


Het nadeel hiervan is wel dat je minder zekerheid hebt dan met een vast loon. Hierdoor kan je vooral aan het begin soms heel erg weinig verdienen.


Je kan affiliate marketing via verschillende manieren doen, bijvoorbeeld met een website maar ook zonder website. Denk dan bijvoorbeeld aan social media.


Wat is social media fortuin

Social media fortuin is een cursus over affiliate marketing met social media. Deze cursus bestaat nog niet zo lang, maar is in de tussentijd al heel erg populair.


Dit komt omdat affiliate marketing met social media echt heel erg populair is en heel veel mensen mee willen starten.


Deze cursus is ook nog eens heel erg betrouwbaar en je leest er veel succesverhalen over. Je leert veel over verschillende platformen, dus je hebt keuze met welk platform je wilt werken.


Hoe werkt affiliate marketing zonder website

De bekendste methode voor affiliate marketing is nog steeds affiliate marketing met website. De laatste jaren zie je alleen ook steeds meer een nieuwe trend.


Deze trend is affiliate marketing zonder website en dan vooral via social media. De cursus is dus ook echt op deze trend gebaseerd.


Het idee van affiliate marketing via social media is om content te gaan maken en zo veel mogelijk volgers te gaan behalen. In je bio zet je dan een affiliate link en als volgers van je het product dat je promoot via de affiliate link aanschaffen verdien jij geld.


Wat cruciaal is om content te blijven maken zodat je meer en meer volgers krijgt, want meer volgers betekent meer geld.


Je kan affiliate marketing eigenlijk op elk social media platform toepassen en er is niet één beter dan de ander. Dit komt omdat elk platform uniek is en daarom ook unieke voor- en nadelen hebben.


Wat leer je in social media fortuin

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat je in de cursus leert en ik ga daarom ook elke module behandelen, zodat jij na dit hoofdstuk weet of de content van de social media fortuin bij jou past.Module 1: 5K in 1 maand stappenplan

In deze module zitten 10 lessen en is een soort introductie van de cursus je leert wat het doel van de cursus is en je wordt geïntroduceerd aan het stappenplan om 5k in 1 maand te verdienen.


Module 2: Social media profiel mastery

Op elk platform waar je mee te maken hebt moet je een goed profiel hebben, daarom is dit een erg belangrijke module die je echt moet volgen welk platform je ook gebruikt.


Je leert in 8 lessen hoe jij van matig profiel naar fantastisch profiel gaat. Dit helpt je om meer volgers te krijgen en dat het aantrekkelijker is om op je affiliate link te klikken.


Module 3: TikTok mastery

Je zal heel erg veel van dit soort modules zien die puur op één platform ingaan. Je hoeft hier niet alle modules van te kijken, maar je moet natuurlijk wel de module kijken waarin je aan de slag wilt gaan. Wil je bijvoorbeeld met TikTok gaan promoten moet je deze module volgen.


TikTok is het populairste platform voor affiliate marketing. Dit komt omdat je heel erg makkelijk veel volgers kan krijgen met TikTok. Er valt hier daarom veel geld op te verdienen.


Bas heeft dit ook door en hij heeft hierdoor er 10 lessen over gemaakt en in deze 10 lessen word jij meester over TikTok.


Module 4: Instagram mastery

Instagram is dan weer een heel ander netwerk dan TikTok maar ook heel erg populair en is de laatste jaren heel erg gegroeid. Affiliate marketing via instagram is wel een stuk minder populair dan via TikTok maar ook zeker mogelijk.


Bas zegt dat instagram het platform is waar hij zelf op een van de gemakkelijkste wijze zijn eerste commissie heeft verdiend.


Voor deze module zijn 8 lessen en na deze lessen weet je alles wat je moet weten over instagram.


Module 5: YouTube mastery

YouTube is niet een hele populaire manier voor affiliate marketing, maar YouTube is wel één van de grootste platformen.


YouTube heeft één heel erg groot voordeel en dat is dat je naast je affiliate commissies ook geld kan verdienen met viewers en hierdoor heb je twee manieren hoe je geld verdient met dit platform.


Dit alles wordt uitgelegd in vier lessen en er wordt vooral veel aandacht besteed aan het algoritme en de thumbnails.


Module 6: Facebook mastery

Facebook is natuurlijk altijd nog een erg groot platform ook al stappen veel mensen over naar nieuwere platformen, zoals instagram.


Dit platform wordt in 3 lessen uitgelegd.


Module 7: Pinterest mastery

Volgens Bas heeft pinterest erg veel voordelen en is het ook een erg populair platform. Een praktijk voorbeeld die hij noemt is dat je met 250 foto’s ongeveer 950 euro per maand kan verdienen en zoveel zijn 250 foto’s nog niet.


Module 8: Snapchat mastery

Snapchat heeft snapchat spotlight uitgebracht en hiermee kan je ook gaan groeien op snapchat. Zo veel hoor je nog niet over snapchat hierdoor is de concurrentie nog erg laag maar is er ook niet zo veel interesse.


Hoe jij dit kan toepassen word je geleerd in 2 lessen.


Module 9: Twitter mastery

Sinds Elon Musk twitter over had genomen is twitter niet meer zo populair als dat het was, maar er is nog steeds wel geld in te verdienen. Er zijn nog genoeg niches die best populair zijn vooral de geld verdienen niche.


Module 10: LinkedIn mastery

LinkedIn is natuurlijk een programma dat volledig anders is dan de andere. Het is een best goed platform maar in de cursus leer je ook dat je echt rekening moet houden met dat het compleet anders is dan veel andere platformen.


De geld verdienen niche is ook op LinkedIn erg populair.


Module 11: magische marketing

Dit vind ik persoonlijk een hele speciale en de beste module van de cursus. In 12 lessen leer je van alles over algoritmes en hoe je door middel hiervan viraal kunt gaan.


Dit is een hele interessante module en zeker de moeite waard om te bekijken.


Module 12: social media affiliate mindset

Het wordt de laatste tijd steeds bekender dat mindset cruciaal is. Er komen niet voor niets steeds meer mindset boeken uit.


Het is dan ook erg handig dat er een speciaal mindset hoofdstuk is voor affiliate marketing via social media. Hierin leer je alles over je mindset en hoe je dit kan gebruiken om eerder succes te behalen.


Bas vindt dit ook echt heel erg belangrijk en besteed er daarom maar liefst 23 lessen aan. Deze lessen zijn niet nodig om te kijken om te weten hoe je moet beginnen, maar ik raad ze alsnog echt aan want mindset is zo heel erg belangrijk.


Module 13: Opschalen naar 10K p/m uitbesteden

Nu je alles hebt geleerd om 5k p/m te verdienen is het volgend doel natuurlijk om 10k p/m te gaan verdienen. In dit hoofdstuk leer je hoe je dit kunt doen door middel van uit te besteden.


Als je gaat beginnen hoef je deze module nog niet te bekijken, maar wanneer je leuk gaat verdienen is dit wel een echte aanrader.


Module 14: 365 Dagen Social Content

Als je succesvol wilt worden in wat dan ook is consistent bezig zijn heel erg belangrijk. Een bodybuilder gaat ook niet één week naar de gym met de verwachting dat hij meteen er sterk uitziet. Daar zit jaren aan werk in.


Dit is hetzelfde met geld verdienen je zal consistent bezig moeten zijn om veel geld te kunnen verdienen. In deze module legt Bas je dit allemaal uit, maar hij vertelt ook tegen je hoe je dit met minimale inspanning kunt doen.


Module 15: Snelle Resultaten Hacks

Om veel geld te verdienen moet je consistent bezig zijn, maar om kleinere bedragen te verdienen kan dat wel heel snel. Alle trucjes om in de eerste dagen geld te verdienen wordt in deze module uitgelegd.


Module 16: Social Media Tips

Extra tips zijn natuurlijk altijd handig en Bas legt je daarom in 5 lessen erg veel tips uit en vertelt je ook over valkuilen zodat jij hier zelf niet in trapt.


Module 17: DM Sales Templates

Via de Dm sales binnenkrijgen is ook nog een bekende manier en werkt nog erg goed hier is daarom ook een speciaal hoofdstuk over gemaakt zodat je ook weet hoe dit werkt en je dit goed kan toepassen.


Module 18: Bonus

De bonus is een echte verassing en hier ga ik daarom ook nog niks over vertellen. Een hint is dat het de moeite echt waard is.


Module 19: Afsluiting

Na alle modules ben je dan aangekomen aan het einde van de cursus in deze module wordt nog een korte samenvatting gegeven en daarna kan jij echt aan de slag gaan. Op naar de 10k p/m.


Voordelen social media fortuin

Om te kiezen of deze cursus interessant voor jou is moet je natuurlijk wel weten wat de voor- en nadelen zijn. De voordelen zijn:


1. Goedkoop. De cursus is maar 57 euro wat natuurlijk erg weinig is als je beseft dat je dit makkelijke dubbel en dwars terug kan verdienen

2. Enige cursus social media. Social media fortuin is de enige affiliate cursus in Nederland die alleen over social media gaat.

3. Veel succesverhalen. Door deze cursus zijn er al heel erg veel mensen succesvol geworden.

4. Een complete cursus. De cursus is uitgebreid en je leert echt alles wat je moet weten.Nadelen social media fortuin

Er kunnen natuurlijk niet alleen voordelen aan een cursus zitten aan elke cursus zitten ook wel nadelen. Dit zijn de nadelen van social media fortuin:


1. Bas heeft niet heel veel ervaring. Bas was eerst begonnen met de affiliate marketing revolutie en is daarna begonnen met social media. Hij heeft redelijk wat ervaring, maar niet zo veel als bijvoorbeeld een Jacko Meijaard.


Prijs-kwaliteitverhouding

De Prijs-kwaliteitverhouding is echt fantastisch voor 57 euro heb je een hele goede en unieke cursus waar je alles leert wat je moet weten.


Wanneer je affiliate marketing via social media gaat doen dan raad ik deze cursus 100% aan want hij is echt fantastisch.


Wees dus niet te twijfelachtig, want je kan eigenlijk niks verliezen. Als je je goed inzet ga je het waarschijnlijk dubbel en dwars terugverdienen. Naast het geld dat je verdient leer je ook nog hele nuttige marketing skills en veel over social media.


Mijn advies is dus om niet te twijfelen en direct te beginnen met social media fortuin het is echt een no-brainer.


Ervaringen social media fortuin

Zoals ik al eerder heb gezegd zijn er heel erg veel mensen succesvol geworden door de social media fortuin en de ervaringen zijn over het algemeen dus ook erg positief.


Jacob zegt bijvoorbeeld: Wat een fantastische cursus echt heel erg blij dat ik het heb aangeschaft. Nu een week bezig en mijn eerste 100 euro al verdient.


Sam zegt: Persoonlijk dacht ik dat het een scam was, maar ben toch begonnen en heb het geprobeerd ben nu een maand bezig en heb al honderden euro’s verdient. Dit is echt de beste keuze van mijn leven. Ik werk maar een uurtje per dag en verdien honderden euro’s per maand en dit bedrag blijf maar groeien.


Lara zegt: Bas heeft me echt goed geholpen om te beginnen met affiliate marketing en mijn account gaat nu echt al heel hard ik heb in de tussentijd al 40K abonnees op mijn account en verdien een leuk bedrag per maand!


Zoals je ziet zijn de succesverhalen echt heel erg positief en halen veel mensen succes. Haast iedereen vindt het de beste keuze van hun leven en dit bevestigt het voor mij nogmaals dat de cursus fantastisch is.


Alternatieven

Voor affiliate marketing via social media zijn er eigenlijk geen goede alternatieven in Nederland en daarmee is de social media fortuin echt uniek.


Voor affiliate marketing met een website heb je wel een erg populaire cursus en dat is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. Dit is de bekendste cursus van Nederland en België. Jacko is ook de best verdienende affiliate marketeer van Nederland en België.


Deze cursus gaat over affiliate marketing met een website, maar het heeft ook één module over affiliate marketing met social media. Dit is alleen echt heel erg minimaal waardoor deze module echt geen kans heeft tegen de social media fortuin.


Deze module heeft namelijk maar 2 lessen, 1 les over TikTok en 1 over instagram. In 2 lessen zit natuurlijk echt helemaal geen informatie zeker niet als je het vergelijkt met een hele cursus.


Er zijn dus eigenlijk geen goede alternatieven voor de social media fortuin en daarom is deze cursus echt uniek.


Raad ik social media fortuin aan

Het zal je natuurlijk niet verbazen dat ik de social media fortuin 100% aanraad. Wanneer je affiliate marketing via social media wilt toepassen moet je deze cursus echt aanschaffen het is echt de moeite waard.


Ik raad eigenlijk altijd een cursus wel aan, omdat een cursus je echt op weg helpt en als je later nog vragen hebt kan je die altijd stellen waardoor je problemen niet altijd helemaal zelf hoeft op te lossen.


Bas geeft je ook nog de optie om 1 op 1 coaching te krijgen dus dit is natuurlijk erg aantrekkelijk, want met zijn successen heb je natuurlijk al veel informatie binnen.

Conclusie

De social media fortuin is dus echt de moeite waard en begin daarom er ook gewoon mee. Je hebt toch niks te verliezen.


De inhoud van de cursus is erg uitgebreid en dit vind je in geen een andere cursus. De enige andere grote cursus is de affiliate marketing revolutie, maar hier leer je weinig over social media.


Wil je dus met social media aan de slag op welk platform dan ook begin dan nu met de social media fortuin en leer hoe jij geld kan verdienen. Voor maar 57 euro krijg je de informatie voor een heel mooi inkomen.


Commentaires


bottom of page