top of page

PayPro review
Wil jij geld verdienen met PayPro. In deze PayPro review lees je alles over hoe je geld kan verdienen met dit affiliate netwerk. We bespreken ook de voor- en nadelen en op het laatst trekken we nog een conclusie.


Inhoudsopgave


Wat is PayPro

PayPro is een affiliate netwerk hier brengen ze aanbieders van producten en affiliate marketeers bij elkaar. PayPro is dus voor affiliates en voor aanbieders van producten die hun product op PayPro willen.


PayPro is niet alleen een affiliate netwerk waar de meeste mensen het van kennen, maar ook een betaalservice. Met een online betaalpagina neemt PayPro de zorgen van ondernemers weg rondom een goedlopend betaalproces


Omdat PayPro vooral bekend is van zijn affiliate netwerk gaan we het in dit artikel ook over het affiliate netwerk gedeelte hebben.


PayPro heeft hun hoofdkantoor staan in Groningen en dit platform bestaat al sinds 2006.


Hoe verdien je geld met PayPro

Er zijn 2 manieren om geld te verdienen met PayPro.


1. Met je eigen product

2. Door producten van andere te promoten


Met een eigen product zou je dit product simpel via PayPro kunnen verkopen. Je kan het product aanbieden door de verkoopgegevens in te vullen. Andere affiliates kunnen jouw product dan verkopen.


Let hierbij wel op dat als hun het product verkopen je ze een deel van de verkoopprijs als commissie moet betalen. Zorg wel dat je nadat je deze commissie hebt betaald je nog steeds winst maakt.


Het voordeel hier van is dat andere mensen voor jou je producten verkopen. Hierdoor hoef je zelf ook een stuk minder marketing te doen. Het nadeel is natuurlijk dat je deze mensen wel een deel van de verkoopprijs als commissie moet geven en hiermee snijd je dan wel in je winst.

Je kan ook geld verdienen door andermans producten te promoten ook wel affiliate marketing genoemd. Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en je krijgt in ruil hiervoor commissie als je het succesvol doet.


Op PayPro zijn er heel veel campagnes van producten en als je jezelf dan hebt aangemeld op PayPro kan je simpelweg een product zoeken en starten met geld te gaan verdienen.


Op veel producten van PayPro kan je meer dan 50% commissie krijgen en bij sommige prijscategorieën kan je dan wel honderden euro’s ontvangen per verkoop. Je hoeft dus eigenlijk maar 1 product te promoten om al winst te maken op de inschrijving van PayPro, want dit kost maar 7,50 euro.


Met PayPro kan je dus geld verdienen als je een eigen product hebt, maar je kan ook geld verdienen aan producten van andere mensen.


Voordelen PayPro

De voordelen van PayPro zijn als volgt.


· Erg hoge commissies

· Eenvoudig platform

· Veel online producten

· Je kan zien welke producten het goed doen

· De commissies worden direct uitbetaald


Nadelen PayPro

Bij een affiliate netwerk zijn er natuurlijk ook nadelen dit zijn de nadelen van PayPro.


· Weinig fysieke producten

· Het is niet meer gratis


Hoe onderscheid PayPro zich

Dit platform onderscheidt zich op een paar vlakken.


Het onderdeel waar PayPro zich het meest in onderscheid zijn de extreem hoge commissies op veel producten krijg je echt ruim 50% van de verkoopprijs. Dit is echt extreem veel, want bij veel andere platformen krijg je nog geen eens 10%!!!


Dit is dus heel erg aantrekkelijk voor affiliates, maar als je zelf een product op PayPro wilt verkopen is dit iets minder, omdat je hier wel in mee moet gaan, want anders ben je niet aantrekkelijk voor affiliates. De commissies uitbetalen kost je dan een groot deel van de winst.


Een ander punt waar PayPro zich echt op onderscheidt is de hoeveelheid digitale producten als je een digitaal product wilt promoten is dit echt het netwerk voor jou. Ook als je een digitaal product wilt verkopen, zoals trainingen, E-boeken of cursussen is PayPro echt het platform voor jou.


Op PayPro zie je ook een score van tussen de 0 en 200 bij elk product staan. Dit zegt hoe goed het product gemiddeld verkoopt en is daarom heel handig voor affiliates om een product uit te zoeken. Hoe hoger de score is hoe beter het product normaal gesproken is.


Is PayPro betrouwbaar

Wij vinden dat PayPro zeer betrouwbaar is. Ze betalen altijd netjes de beloofde commissie uit en dit wordt netjes naar je overgemaakt. Soms kan het wel even duren totdat de commissie wordt overgemaakt, maar dat komt niet omdat ze langzaam zijn, maar omdat ze moeten wachten totdat de refund periode afgelopen is.


Als je ergens niet uitkomt is de klantenservice van PayPro ook heel erg goed en reageren ze snel. Ze helpen je dan ook altijd erg goed.


PayPro doet dus alles voor hun klanten en er zijn ook geen misstanden over PayPro bekend daarom is het naar onze mening een heel erg betrouwbaar platform.


Voor de rest staat PayPro ook onder toezicht van de Nederlandse bank en de AFM (autoriteit financiële markten.) Door deze controle kan PayPro je ook niet zomaar oplichten of iets anders wat niet mag doen. Je kan dus met een gerust hart je aansluiten bij PayPro.


Privacy

In de hedendaagse maatschappij is privacy heel erg belangrijk, maar doet PayPro dan geen rare dingen met de gegevens die ze krijgen.


Je moet tenslotte wel redelijk wat gegevens achterlaten zoals een kopie van je id dit moeten affiliate netwerken hebben, omdat er anders via het platform geld witgewassen kan worden. Deze informatie heeft PayPro dus echt alleen maar voor de veiligheid.


PayPro heeft zelf ook een privacyverklaring en dat kan je hier lezen. Hier staat in dat ze goed met jouw gegevens omgaan en dankzij de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) en de organisatorische maatregelen die hierbij horen je privacy nog beter beschermen.


Ze hebben daarnaast ook nog wat extra technische maatregelen getroffen om jouw opgeslagen documenten beter te beveiligen. Deze documenten zijn dan geanonimiseerd en kunnen alleen gezien worden door medewerkers.


PayPro heeft dus wel de nodige gegevens van je nodig, maar heeft hun privacy dus ook erg goed op orde en je kan er dan ook van uitgaan dat er niks raars met jouw gegevens gebeurt.


Klantenservice

Naast de privacy is de klantenservice natuurlijk ook heel erg belangrijk, want als je ergens niet uitkomt is het natuurlijk wel handig als je snel hulp krijgt. Gelukkig is de klantenservice van PayPro ook heel erg goed.


PayPro is makkelijk bereikbaar en je krijgt snel antwoord. Je kan ze contacten via E-mail, bellen en je kan ze zelfs appen. Dit kan toch wel bij heel erg weinig platformen en daarom kunnen we ook zeker zeggen dat de klantenservice van PayPro erg goed is.


Er is ook een uitgebreide FAQ waar de meeste vragen die mensen hebben al tussen staan. In de reviews van PayPro lees je ook heel erg vaak dat de mensen echt lyrisch zijn over de klantenservice van PayPro.


Ben je dus ergens vastgelopen met PayPro neem dan gewoon even gerust contact op met de klantenservice.


Best verkopende producten op PayPro

Het best verkopende product op PayPro is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.


Op de 2e plek hebben we Freds bouwtekeningen en als 3e hebben we dan nog de Money Mastery van Jeline Brands


Je ziet hier dus ook dat de bestverkopende producten vooral digitale en informatieve producten zijn. Op PayPro zijn er ook veel verschillende soorten niches de grootste niches zijn er dan ook op aanwezig namelijk geld verdienen, gezondheid, hobby, geluk en relatie.


Je kan dus voor veel soorten niches kiezen waar alsnog een product voor op PayPro staat.


Alternatieven voor PayPro

Om een goede keuze te maken of je met PayPro aan de slag wilt gaan moet je natuurlijk ook de alternatieven voor PayPro weten. Voor je affiliate link te krijgen of jouw product beschikbaar te stellen om te promoten moet je je aanmelden bij een affiliate netwerk.


Andere Nederlands affiliate netwerken zijn naast PayPro


· TradeTracker

· Awin

· Tradedoubler


Er zijn dus wel de nodige alternatieven voor PayPro, maar zijn deze alternatieven ook net zo goed als PayPro?


Affiliate netwerken zijn best moeilijk met elkaar te vergelijken, want elk netwerk is anders. PayPro is wel het enige netwerk met veel digitale producten dus als je iets met een digitaal product wilt doen moet je 100% voor PayPro kiezen.


PayPro heeft ook de aller hoogste commissies bij PayPro kan je makkelijk 50% of meer krijgen tijdens dit bij de andere amper 10% is.


Door deze hele hoge commissie vinden wij PayPro wel het beste Nederlandse affiliate netwerk, maar als je geen online producten wilt promoten heeft PayPro niet heel veel fysieke producten, dus dan is het misschien verstandiger om je toch bij een ander netwerk in te schrijven.


Ervaringen

Met PayPro zijn er echt al heel veel succesvolle affiliate marketeers ontstaan. De ervaringen zijn daarom ook erg goed.

Het is niet voor niets dat 71% van de mensen dit platform 5 sterren geeft. Het is namelijk gewoon een erg goed platform en een hoog percentage van de mensen hebben succes behaald.


PayPro-ervaringen
Bron: trustpilot.com


Jeannette zegt bijvoorbeeld: Goed bedrijf, zijn ook goed bereikbaar als je vragen hebt en erg vriendelijk. Heb je er geen verstand van geen probleem, het is een makkelijk systeem en je kan altijd uitleg vragen. Aanrader!

Jan Robert zegt: ik werk al jaren met plezier en succes met PayPro. Het Team is zeer vakkundig en behulpzaam. Zowel voor verkopers die producten en diensten aanbieden als voor affiliate marketeers is het eenvoudig om affiliate programma’s op te zetten en af te nemen.


De ervaringen van dit bedrijf zijn dus heel erg goed. Dit bevestigt voor ons het nogmaals dat PayPro betrouwbaar is en echt het geld waard.


Voor wie is PayPro geschikt

Naar onze mening is PayPro eigenlijk voor alle affiliates en ook voor alle verkopers geschikt. PayPro werkt wel het beste als je er een digitaal product op wilt promoten, omdat het daar in gespecialiseerd is.


Het is daarom ook het beste om er digitale producten op te verkopen. Als je dus een fysiek product wilt verkopen of promoten is het misschien toch handiger om een ander netwerk te kiezen.


Je krijgt dan helaas vaak wel minder hoge commissies dus voor verkopers is deze stap toch wel makkelijker gezet dan voor affiliates, want er zit natuurlijk een heel groot verschil tussen 50% commissie krijgen en 10%.


Kosten PayPro

PayPro was heel lang gratis om mee te starten alleen, omdat er zo veel succesvolle mensen waren dankzij dit platform zijn ze daarmee gestopt en kost het nu eenmalig 7,50 euro.

Dit is natuurlijk alsnog helemaal niks als je bedenkt dat je makkelijk hierdoor duizenden euro’s passief per maand zou kunnen verdienen.


Zoals we ook al eerder verteld hadden hoef je bij eigenlijk alle producten die je kan promoten maar 1 commissie te krijgen om deze inleg weer dubbel en dwars terugverdiend te hebben.


Deze eenmalige betaling van 7,50 moet je dan ook echt niet laten tegenhouden, want dit is het zeker waard.


Prijs-kwaliteitverhouding

Ik denk dat jullie aan de hand van het artikel het al wel doorhadden, maar voor als je het nog niet doorhad vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding van Paypro fantastisch.


Dit komt, omdat PayPro extreem hoge commissies uitbetaald waardoor het zich echt heel erg onderscheidt van haar concurrentie.


Ook is PayPro een heel erg uniek affiliate netwerk, omdat het zo heel erg veel digitale producten aanbiedt en je dit eigenlijk bij geen een ander affiliate netwerk vindt.


Raden wij PayPro aan

Wij raden PayPro zeker aan!!! PayPro is betrouwbaar en bied hele grote kansen op dit moment. Als affiliate maar ook als verkoper kan je er heel veel profijt van hebben om je aan te melden.


PayPro is dus een hele goede manier om veel geld te verdienen en met de hele hoge commissies heel erg interessant voor affiliates. Het slagingspercentage is ook echt absurd hoog. Start vandaag dus nog met PayPro en zet de eerste stap naar een passief inkomen!!!Comments


bottom of page