top of page

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Veel mensen zullen Jacko Meijaard zien als een aardige en betrouwbare gozer tijdens andere hem weer zien als een oplichter. In dit artikel gaan we kijken wie Jacko is en of hij betrouwbaar is. Verder bespreken we nog veel meer informatie die jij moet weten over Jacko.


Inhoudsopgave


Wie is Jacko Meijaard

Veel mensen zullen Jacko Meijaard (foto hiernaast) al kennen maar mocht je hem niet kennen bespreken we het alsnog eventjes.


Jacko Meijaard is geboren op 14 februari 1991 in Zeeland. Hij had zijn MBO afgerond toen hij merkte dat een 9 tot 5 baan eigenlijk niks voor hem was.


Hij ging vervolgens zoeken naar hoe hij zo veel mogelijk geld kon verdienen met zo min mogelijk tijd.


Uit dit onderzoek bleek dat affiliate marketing perfect voor hem was. In de tussentijd is Jacko de succesvolste en bekendste affiliate marketeer in Nederland en België.


Jacko is dus van een MBO student wat veel mensen toch zien als laagopgeleid naar de bekendste affiliate marketeer gegaan. In de tussentijd mag hij zich ook al een flink tijdje miljonair noemen.


Waar is Jacko Meijaard bekend van

Jacko Meijaard is dus de best verdienende affiliate marketeer van Nederland en België, maar dat betekend nog niet dat je bekend bent. Waar is Jacko dan eigenlijk bekend van?


Jacko Meijaard heeft veel affiliate websites waar mensen hem van kunnen kennen, maar hier is hij nog steeds niet heel erg bekend mee.


Toen Jacko veel begon te verdienen wilde hij andere mensen dit ook leren. Hij heeft daarom de affiliate marketing revolutie ontwikkeld waar hij heel bekend van is. De affiliate marketing revolutie is deel van de website internetsuccesgids.nl. Dit is dan ook Jacko zijn bekendste website.


Deze cursus wordt erg goedkoop aangeboden voor maar 47 euro en daarmee heeft deze cursus al best veel leden.


Sommige mensen kennen Jacko ook van zijn interview voor algemeen dagblad (ad)


Hoe is Jacko succesvol geworden

Jacko begon vanaf zijn 19e met affiliate marketing. Zijn eerste website was over Apple telefoons. Affiliate marketing is een langetermijnproces en dat merkte hij ook.


Na 3 maanden kreeg Jacko pas zijn eerste commissie. Deze eerste commissie bracht Jacko tot grote inzichten, want hij bedacht als ik 1 commissie kan doen kan ik er ook 100, 1000 of nog wel meer.


Jacko had dus erg veel discipline om het eerst 3 maanden vol te kunnen houden zonder enige commissie te krijgen. Dit is ook de reden dat veel affiliate marketeers falen, want veel hebben gewoon deze discipline niet.


Jacko begon steeds meer websites op te bouwen elke website besteedde hij volledig uit waardoor hij er zelf niks meer aan hoefde te doen. Een tijdje geleden had Jacko zelfs nog ruim 100 website, maar dat vond hij iets te veel.


Hij heeft ze verkocht en er 25 behouden waar hij nog steeds veel geld aan verdiend.


Hoeveel verdiend Jacko Meijaard

Jacko is dan wel een van de best verdienende affiliate marketeers, maar hoeveel verdiend hij dan eigenlijk.


In 2019 onthulde Jacko dat zijn doel was met affiliate marketing om 7.500 per maand te verdienen. Hij zij toen dat hij dat jaar wel keer 10 was gegaan. Hij had dat jaar dus meer dan 75.000 per maand verdiend.


Zijn inkomen zal alleen nog maar meer worden want met affiliate marketing bouw je jouw inkomen eigenlijk op.


Jacko had laatst ook een post gemaakt met hoeveel hij die dag had verdiend met een foto. Hij had die dag bijna 4000 euro verdiend. Zijn post kan je in de afbeelding hieronder zien.Hij verdient dus echt heel erg veel geld en heeft dus ook al een heel groot vermogen opgebouwd. Jacko is dan ook echt het perfecte voorbeeld dat affiliate marketing echt mogelijk is en dat er geen limiet is op affiliate marketing.


Cursussen Jacko Meijaard

Jacko Meijaard wilde dus met cursussen mensen helpen. Zijn eerste cursus was dus zoals al gezegd de affiliate marketing revolutie. Dit is ook zijn bekendste cursus.


Omdat deze cursus zo’n groot succes was is Jacko ook andere cursussen gaan ontwikkelen waar je weer andere nuttige dingen leert.


Als je al een cursus van Jacko hebt kan je de affiliate challenge met 8 modules en 22 lessen gratis aanvragen.


Naast deze cursus heeft Jacko nog de 10k club, affiliate marketing insights, 10k p/m mindset en de level up club. Deze cursussen zijn helaas niet gratis.Naast deze cursussen heeft Jacko ook nog een boek namelijk de laptop lifestyle.


Jacko heeft dus veel producten ontwikkeld waar je leert hoe je affiliate marketing kan toepassen. Elk product heeft iets unieks.


De affiliate marketing revolutie is eigenlijk de basis waar alles in is uitgelegd en dan zijn de andere cursussen eigenlijk meer upgrades, maar deze zijn zonder de affiliate marketing revolutie ook goed.


Houdt Jacko zijn cursussen up to date

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een goede cursus is dat het goed up to date is, vooral bij affiliate marketing, omdat er best veel in de affiliate marketing wereld kan veranderen.


Gelukkig houdt Jacko zijn cursussen goed up to date. Om de zoveel jaar komt er een nieuwe versie van zijn cursussen uit en zo blijft alles up to date. In de laatste versie van de affiliate marketing revolutie heeft Jacko de video’s ook zo gemaakt dat hij ze makkelijk kan aanpassen en zo dus ook beter up to date kan houden.


Een voorbeeld van aanpassingen die er in de nieuwste versie bij zijn gekomen is een module over social media. Deze module is er gekomen, omdat er veel meer vraag kwam naar affiliate marketing zonder website. Social media zijn hier dan de bekendste manieren voor.


Een ander voorbeeld is dat Jacko eerst alleen PayPro als affiliate netwerk besprak. Dit kwam, omdat er eerst alleen maar vraag was om digitale producten te promoten en op PayPro kon je heel veel digitale producten vinden.


In de nieuwe versie worden ook andere netwerken besproken, omdat er meer vraag kwam naar fysieke producten.


De cursussen van Jacko gaan dus goed met hun tijd mee.


Mijn ervaringen met Jacko Meijaard

Zelf heb ik de affiliate marketing revolutie gevolgd. Ik vond dit een goede cursus waar je mooi de basis van affiliate marketing leert en hoe je hiermee kan starten. Hij leert je stap voor stap hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing.


Jacko was in de cursus heel oprecht en eerlijk. Mijn ervaringen met Jacko zijn dan ook erg goed. Wat ik wel merkte is dat als Jacko iets belangrijk vindt hij het best vaak herhaald om het goed duidelijk te maken alleen soms herhaalt hij het iets te vaak.


Persoonlijk had ik hier niet zo heel veel last van maar sommige mensen hebben hier wel iets meer last van. Dit kan je zien als een nadeel, maar hij benoemt de belangrijke aspecten van affiliate marketing wel duidelijk. Voor de rest merk je in de cursus wel dat Jacko een hele vriendelijke en betrouwbare man is.


Andermans ervaringen met Jacko Meijaard

Op het internet staan heel erg veel ervaringen over Jacko Meijaard en de meeste zijn erg goed. Op het ledengedeelte van de cursussen is er ook een deel waar je jouw succesverhalen kan delen en je ziet daar dan ook dagelijks weer nieuwe succesverhalen langskomen.


Maarten zegt bijvoorbeeld: Jacko is een topper. Zijn video's en instructies zijn erg duidelijk. Ook is Jacko goed te bereiken en actief in de leden omgeving. Dit vind ik erg fijn. Binnen een week had ik mijn eerste website online, en nu beginnen de bezoekers te komen. Op naar de eerste commissies!


Joey zegt: Zeer laagdrempelig, helder en to the point cursus. Als scepticus was ik zeer benieuwd naar wat ik kon verwachten voor €47. Het is concreet en goed te volgen, geen lappen tekst maar korte filmpjes waar je direct mee aan het werk wordt gezet. Waar ik positief over verrast ben is dat Jacko betrokken is. Het is niet cursus verkopen en loslaten. Zo hebben we op ons insta account rechtstreeks contact en ontvangen we zo nu en dan feedback! Aanrader!


Jésus zegt: Erg tevreden met de training. Alles duidelijk en overzichtelijk, word goed geholpen als er iets is of als ik vragen heb. Ook de community is actief en Jacko reageert snel en duidelijk.


Zoals je ziet uit de ervaringen vinden veel mensen Jacko een hele aardige gozer en zijn de meeste tevreden met zijn training.


Hieronder vind je een aftermovie van de 10k club ledenborrel. In deze video zie je ook nog wat ervaringen en kan je een eerste indruk krijgen van Jacko.Is Jacko Meijaard betrouwbaar of een oplichter

Soms hoor je ook wel van mensen dat Jacko een oplichter is dit is dan meestal, omdat ze hun geld niet snel terugkrijgen.


Op dit moment heeft de cursus erg veel nieuwe leden en dus ook veel refunds. Het is op dit moment dus iets te veel voor Jacko en zijn team om al die refunds snel te verwerken.


Omdat dit zolang duurt hoor je soms dat hij een oplichter is, maar als je geduld hebt en zo nu en dan even mailt dan komt het na een tijdje zeker goed. Het kan ook zo zijn als je dit leest dat dit probleem al is opgelost en je gewoon snel een refund kan krijgen.


Ondanks dat je soms hoort dat Jacko een oplichter is vinden wij dat Jacko zeer betrouwbaar is. Deze conclusie hebben we getrokken door onze eigen ervaringen met Jacko Meijaard en alle andere ervaringen die heel erg goed zijn.


Buiten dat de refunds de laatste tijd een beetje langzaam worden terugbetaald zijn er ook geen misstanden bekend over Jacko en dit bevestigt het voor ons toch echt dat Jacko zeer betrouwbaar is.


Leugens over affiliate marketing

De laatste tijd worden er best veel leugens verspreid over verdienmoddellen en dus ook over affiliate marketing.


Door deze leugens is er een erg vertekend beeld van affiliate marketing en daarom zijn mensen vaak verbaasd als het iets heel anders blijkt te zijn dan dat ze dachten.


De grootste leugen is dat je snel rijk wordt met affiliate marketing. Affiliate marketing is een langetermijnproces en kan makkelijk maanden duren totdat je jouw eerste commissie hebt.


Dit zag je ook in het verhaal van Jacko, want hij had pas zijn eerste commissie na 3 maanden. Luister dus niet naar die mensen die zeggen dat je met affiliate marketing binnen een week rijk zal zijn.


Doordat er zo’n vertekend beeld is van affiliate marketing falen ook veel meer mensen dan zou hoeven, omdat ze hier simpelweg niet op voorbereid zijn.


Je hoort daarom ook best vaak dat affiliate marketing niet meer werkt, maar dit is ook niet waar, want met de goede discipline kan iedereen het gemakkelijk halen.


Wij raden je dus ook alleen aan om met affiliate marketing te starten als je echt de discipline hebt om dit vol te houden en niet denkt dat je meteen rijk zal zijn.


Raden wij zijn cursussen aan

Allemaal leuk en aardig dat je nu weet dat hij betrouwbaar is, maar je weet nog steeds niet of zijn cursussen wel de moeite waard zijn om te kopen.


Jacko heeft heel veel ervaring op het gebied van affiliate marketing en daarom raden wij zijn cursussen zeker aan. Als iemand je affiliate marketing kan leren is Jacko het wel.


Starten met affiliate marketing

De conclusie van dit artikel is toch wel dat Jacko zeer betrouwbaar is en zijn cursussen ook erg goed zijn. Als je wilt starten met affiliate marketing raden wij de affiliate marketing revolutie aan om mee te beginnen.


Wij raden deze cursus van Jacko aan, omdat deze cursus maar 47 euro kost en dit is natuurlijk 3 keer niks. Je hebt dus eigenlijk niks te verliezen en je kan hiermee met lage kosten kijken of affiliate marketing iets voor jou is.


Als je merkt dat het toch niet werkt voor jou dan heb je voor die 47 euro ook nog heel veel marketing kennis opgedaan en dit is voor eigenlijk alles als je rijk wilt worden heel erg belangrijk. Je hebt dus eigenlijk niks te verliezen.


De enige vraag is of je in geld, kennis of beide wordt uitbetaald. Wij raden je dus zeker aan om te starten met affiliate marketing en de eerste stap naar rijkdom en vrijheid te zetten. Dit is nogmaals geen snel rijk worden verdienmodel en kan soms wel maanden tot jaren duren totdat je veel geld verdiend.Comments


bottom of page