top of page

Geld verdienen met affiliatie marketing
Op deze afbeelding zie je een stapel muntjes en een klok

Wil jij veel geld verdienen, maar heb je geen zin om veel in te moeten leggen om te

beginnen. Dan is geld verdienen met Affiliate Marketing echt iets voor jou, omdat affiliate marketing de goedkoopste business is die je kan starten. In dit artikel leggen we je uit wat dit verdienmodel is hoe het werkt en hoe jij er geld mee kan verdienen.


Inhoudsopgave


Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing. Het is een online verdienmodel waar je iemand anders zijn product promoot.


Je krijgt geld als het product wordt verkocht via jouw affiliate link. Een affiliate link is een link met een stukje unieke code waardoor het duidelijk is dat het jouw link is. Via deze link wordt je bezoeker doorgestuurd naar de website van de adverteerder.


Je moet jouw link dus promoten en dat kan op verschillende manieren die we ook in dit artikel gaan behandelen.


Hoe verdien je geld met Affiliate Marketing?

Als je een product hebt gevonden om te promoten kan je jouw eigen unieke affiliate link voor dat product krijgen. Wanneer iemand via deze link het product koopt krijg jij een deel van de verkoopprijs als commissie.


Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de verkoopprijs van het product 100 euro is en jij dan bijvoorbeeld 50 euro aan commissie krijgt.


Deze link kan je op verschillende manieren promoten je kan bijvoorbeeld via Social media of met je eigen website de link promoten. Als het goed gaat met het promoten van je product kan je een heel mooi passief inkomen opbouwen.


Welke Affiliate Marketing producten zijn er interessant voor?

Er zijn een paar dingen die heel erg belangrijk zijn om een product uit te kiezen. Ten eerste is het wel handig als je het onderwerp zelf leuk vindt, want anders wordt het moeilijk om over het product te schrijven en content te maken.


Ten tweede moet je genoeg geld krijgen als je het product verkoopt, want anders kan je nog zoveel producten promoten maar ga je er niet veel mee verdienen als je bijvoorbeeld maar 5 cent per verkoop krijgt.

Als laatste moet er genoeg vraag in de markt zijn. Zonder vraag in de markt of te weinig vraag is het simpelweg heel erg moeilijk om je product te promoten.


Bij sommige affiliate netwerken kan je ook een score zien en dat betekent hoeveel het product verkocht wordt. Dit kan je bijvoorbeeld zien bij PayPro. Het is eigenlijk altijd zo hoe hoger de score is hoe beter.


Hoe vind je jouw affiliate link

Er zijn verschillende manieren om jouw affiliate link voor een bepaald product te vinden. Je kan natuurlijk zelf een ondernemer benaderen en vragen of hij/ zij een affiliate link voor je heeft. Dit kost wel veel werk waardoor we de volgende manieren meer aanraden.


De andere manieren zijn via een affiliate netwerk of een affiliate programma. Wat dit is en hoe je dan zo je affiliate link kan krijgen leggen we in de hoofdstukken hieronder uit.


Wat is een affiliate netwerk

Een affiliate netwerk is een tussenpersoon tussen de affiliate marketeer en de adverteerder. Als marketeer kan je je aanmelden bij een affiliate netwerk en dan zie je campagnes staan van veel adverteerders.


Je kan dan heel erg simpel op een campagne klikken en dan staat er per campagne een unieke affiliate link voor jou klaar. Deze kan je dan kopiëren en dan kan je starten met de link te promoten.


Als je van plan was om zelf een ondernemer te benaderen is een affiliate netwerk eigenlijk een veel beter alternatief. Dit komt omdat als je het goede netwerk kiest voor jouw onderwerp de beste affiliate campagnes er eigenlijk al tussen staan, omdat een affiliate netwerk ook erg voordelig is voor adverteerders.


Een paar Nederlandse affiliate marketing netwerken zijn:

· TradeTracker.nl

· Zanox.com/nl

Door een account aan te maken bij een affiliate netwerk kan je jouw unieke affiliate link ontvangen.


Wat is een affiliate programma

Veel grote webshops hebben hun eigen affiliate programma. Met dit programma kan je deze webshops ook promoten denk bijvoorbeeld aan een amazon, bol.com of coolblue. Deze webshops hebben allemaal een affiliate programma en nog wel meer webshops hebben dit.


Het voordeel van zo’n programma is dat je eigenlijk alles kan promoten wat je wilt. Je kan dus van boeken tot gereedschap gaan promoten. Je krijgt hier dus heel veel opties om uit te kiezen.


Als er zo’n groot voordeel is dan is er helaas altijd ook wel een nadeel. Het nadeel bij een affiliate programma is dat de commissies veel lager liggen. Bij sommige affiliate netwerken zoals PayPro kan je makkelijk meer dan 50% aan commissie krijgen. Bij zulke webshops blijft het vaak onder de 10%.


Beste manier van Affiliate Marketing

Je kan met affiliate marketing verschillende manieren gebruiken. Je kan affiliate marketing bijvoorbeeld makkelijk met website doen, maar ook zonder website. Er zijn meerdere wegen naar Rome en je moet dus ook kijken wat voor jou de beste manier is.


Affiliate Marketing met een website

Deze manier vinden wij de beste manier, omdat een website echt van jou is. Via bijvoorbeeld social media kan je account verwijderd worden als je dingen doet die niet helemaal mogen. Dit kan iedereen wel eens overkomen alleen dan is je hele business meteen weg.


Het kan wel even duren totdat je commissies gaat verdienen met een website, maar je kan met een website ook het beste een passief inkomen opbouwen.


Wij vinden affiliate marketing met een website dus de beste manier vooral voor de lange termijn. Zonder website is het ook goed mogelijk om toe te passen dus doe vooral wat je zelf leuk vindt.


Affiliate marketing met social media


De 2e manier ook erg efficiënte manier is met social media. Je kan eigenlijk via elk social media platform wel beginnen met affiliate marketing. Je zou het bijvoorbeeld goed kunnen toepassen op Instagram, Facebook, TikTok en zelfs Pinterest.

Je moet voor affiliate marketing met social media veel volgers proberen te krijgen en dan je affiliate link gaan verwerken. Dit kan bijvoorbeeld goed in de beschrijving van je posts of in je bio. Je hebt voor deze manier ook geen website nodig.


Hieronder bespreken we even de bekendste platformen voor affiliate marketing met social media.


Affiliate marketing met TikTok

Van de social media manieren is TikTok misschien wel de bekendste manier. Iedereen zal wel eens een video hebben gezien waar een product gepromoot wordt.


TikTok is een hele goede manier om veel views te krijgen, omdat met goede video’s je heel veel voor kan komen in het algoritme van TikTok.


Met dit platform kan je heel erg snel groeien veel volgers viewers en likes krijgen.


Het nadeel is dat het met TikTok wel een stuk moeilijker is om van je volgers echte fans te maken.


Een ander nadeel is dat je geen links in de beschrijving van je video’s kan zetten. Je kan dus niet per video een affiliate link neerzetten. Je moet je link dus in je bio zetten en dit kan ook pas als je duizend volgers hebt.


TikTok is dus een goede manier om snel te groeien, maar het is moeilijker om van je viewers klanten te maken. Je hebt ook met TikTok te maken met een hele jonge leeftijdsgroep.


Affiliate Marketing met Instagram

De tweede veelgebruikte manier is affiliate marketing met instagram. Het voordeel ten opzichte van TikTok is dat je makkelijker van je volgers klanten kan maken en je kan echte fans krijgen.


Het nadeel is dat je een heel stuk langzamer groeit dan op TikTok, omdat instagram niet zo’n handig algoritme heeft om als beginner snel groot te worden.


Net zoals TikTok kan je geen links in de beschrijving van je posts zetten. Dit moet dus weer via je bio. Voor instagram kan je wel meteen een link toevoegen en heb je geen bepaald aantal volgers nodig.


Affiliate marketing met facebook

De laatste populaire optie is affiliate marketing met facebook. Het hele grote voordeel ten opzichte van instagram en TikTok is dat je hier wel links in de beschrijving van je posts kan zetten.


Je kan dus veel makkelijker per post een product promoten en zo kan je dus ook meer dan 1 product promoten. Je kan hier net zoals instagram ook weer een stuk beter fans opbouwen dan op TikTok en dus ook makkelijker producten promoten.


Net zoals instagram is het wel best moeilijk om volgers te krijgen. Nog een groot voordeel van facebook is dat je met een iets oudere leeftijdsgroep te maken hebt en deze mensen zullen vaak eerder een product van je kopen.


Er zijn dus genoeg opties om affiliate marketing met social media te doen. Je zou ook meerdere kunnen toepassen of ze kunnen combineren. Je kan bijvoorbeeld via TikTok waar je makkelijk viewers krijgt ze proberen naar instagram of facebook te krijgen waar het dan weer makkelijker is om echte fans te krijgen.


Je ziet dus dat je ook veel kunt doen met social media. Wil jij affiliate marketing met social media toepassen dan moet je ook vooral goed voor jezelf kijken wat voor jou werkt.


Affiliate marketing met forums

Een andere minder populaire manier van affiliate marketing is met forums. Het doel hiervan is om te reageren op forums en hier dan je affiliate link in probeert te verwerken. Soms zou dit mentaal best lastig kunnen zijn, omdat niet iedereen hier op zit te wachten en je soms haatreacties kan krijgen op je bericht.


Dit is wel een manier hoe je best snel geld kan verdienen zonder heel lang iets op te moeten bouwen. Je moet jouw link niet gaan spammen, omdat je bericht dan verwijderd kan worden van het forum.


Om betere successen te behalen is het handig om een forum uit te kiezen bij jouw niche. Het is natuurlijk een stuk moeilijker om mensen die over fitness iets willen lezen een Ikea kast aan te bieden. Dan mensen die willen weten wat de beste kasten zijn.


Affiliate marketing met E-mails

De laatste manier die we gaan bespreken is E-mail marketing. Dit kan een hele efficiënte manier zijn als je een goede mailinglijst op hebt gebouwd die echt interesse in jouw producten hebben.


Dit is dan ook meteen het probleem, omdat een mailinglijst opbouwen best lastig is dit zou je met een website kunnen doen, maar er zijn ook nog andere manieren. Je kon vroeger ook mailinglijsten kopen alleen dat is nu verboden geworden.


Je moet ook oppassen dat je met E-mailmarketing wel te maken hebt met regels, want je mag niet zomaar mails sturen waar je een product in promoot.


E-mailmarketing is dus best lastig om mee te beginnen, maar als je het eenmaal hebt opgebouwd kan je heel erg goed er mee verdienen.


Hoe begin je met Affiliate Marketing

Nu je weet wat Affiliate Marketing is en welke manieren er zijn wil je natuurlijk weten hoe je er zelf mee kan beginnen. Hieronder vind je een stappenplan hoe jij moet beginnen.


Stap 1: kies een onderwerp.

Je moet natuurlijk een onderwerp hebben waarover je jouw website of andere manier van affiliate marketing over wilt houden. Je moet bij een niche kiezen met een paar dingen rekening houden.


Het is belangrijk dat je het onderwerp zelf leuk vindt. Als je het onderwerp zelf niet leuk vindt zal je affiliate marketing zelf ook minder leuk vinden en dat verkleint de kans op succes. Het is ook makkelijker om content te maken over een onderwerp dat jou ligt. Kies dus een onderwerp dat je leuk vindt.


Je moet ook alvast rekening houden met stap 2. Er moeten namelijk wel aantrekkelijke producten in de markt zijn om te kiezen. Je kan moeilijk een website maken over een cursus vingerhoedjes maken.


Stap 2: Een product kiezen

Bij een goed product kiezen moet je ook met een aantal factoren rekening houden. Je moet je product ook leuk of interessant vinden, want dan is het makkelijker om over je product te schrijven.


Er moet ook genoeg vraag in de markt zijn, want anders wordt het moeilijk om je product te promoten. Dit is misschien wel het allerbelangrijkst, want als je een product promoot dat niemand wilt zal het moeilijk worden om geld te verdienen.


Als laatste moet er genoeg commissie te verdienen zijn. Je kan namelijk wel 100 producten per maand promoten maar als je commissie maar 1 euro is verdien je er alsnog niet heel veel mee.


Stap 3: Maak een website of social media account aan

Nu je een onderwerp en een product hebt is het tijd om je product te promoten. Dit kan makkelijk via een website of via Social Media. Maak een account aan of maak je eigen website en je bent klaar om content te gaan maken.

Stap 4: content maken

Nu je een website of social media account hebt ben je klaar om content te gaan maken. Op je website zou je goed blogs kunnen maken en daarin kan je jouw affiliate link goed in verwerken. Met social media kan je leuke posts maken in het thema van je onderwerp en product. Je kan je affiliate link dan in de beschrijving zetten of in je bio.


Het is heel erg belangrijk dat je altijd unieke content maakt zodat je jezelf onderscheidt van je concurrenten.


Wat is google Seo

Seo betekent letterlijk Search Engine Optimization. Google baseert hoe hoog je komt te staan in google op de seo van je website.


Als je affiliate marketing met een website doet wil je natuurlijk hoger komen in google, want hoger in google betekent meer bezoeker. Meer bezoekers betekent uiteindelijk meer geld.


Je wilt ook hoger in de Seo staan, omdat mensen een hoge pagina vaak als goed beschouwen.


De 3 pijlers van Seo zijn:

1. Content van je website

2. Techniek van je website

3. Links hoeveel links naar je website

Hierbij is content de belangrijkste pijler, maar de andere pijlers zijn ook erg belangrijk.


Om hoger in de Seo te komen moet je altijd lange termijn denken. Zorg dat al je artikelen echt een goed antwoord geven op de vraag als je dit doet komt de Seo uiteindelijk wel goed.


Het is ook belangrijk dat je voor je bezoekers schrijft en niet voor de zoekmachine. Google wil dit ook en zal je daarom ook belonen als je dit doet.


Kosten Affiliate Marketing

Voor Affiliate Marketing zijn er niet zoveel kosten. Als je Affiliate Marketing met een website doet heb je een website maker nodig en een domeinnaam. Je kan het ook doen met Social media en dan heb je deze kosten al niet.


Je moet wel ergens je product vandaan halen om te promoten dit kan bijvoorbeeld via PayPro en dit kost dan €7,50, maar er zijn ook affiliate netwerken of programma's die gratis zijn.


Ik raad je wel aan als je serieus wilt beginnen ook een cursus aan te schaffen dit helpt je heel erg om beginnersfouten te voorkomen. Een cursus helpt je ook goed op weg om te beginnen.


Je kan al een cursus aanschaffen vanaf 47 euro over deze cursus gaan we later nog verder op in. Je zou in theorie gratis kunnen starten met affiliate marketing echter raden wij dit niet aan.


Hoeveel geld kan je verdienen met Affiliate Marketing?

Dit ligt volledig aan jouw inzet en creativiteit als je je er echt goed voor inzet kan je heel veel geld met affiliate marketing verdienen.


Op affiliate marketing zit eigenlijk geen limiet en als je het goed opbouwt kan je een passief inkomen opbouwen. Om je een beetje een idee te geven hoeveel je zou kunnen verdienen nemen we als voorbeeld even de best verdienende affiliate marketeer van Nederland en België.


Dit is Jacko Meijaard we weten niet precies hoeveel hij verdient maar in 2018 onthulde hij dat zijn doel aan het begin was om 7500 per maand te verdienen. Hij zij vervolgens dat hij dat jaar ruim keer tien was gegaan hij verdiende dus meer dan 75.000 per maand. Je ziet dus echt dat je met affiliate marketing een heel mooi inkomen op kunt bouwen.

Je moet zoveel mogelijk bezoekers weten aan te trekken en als je dan een product promoot wat ook nog goed verkoopt komen jouw inkomsten wel goed. Je kan als het goed gaat ook meerdere websites of kanalen beginnen en zo kan je jouw inkomsten nog verder opschroeven.


Wat is een passief inkomen en wat is de kracht hiervan

Een passief inkomen is een inkomen waar je eigenlijk niks voor hoeft te doen. Zo’n soort inkomen kan je ook opbouwen met affiliate marketing.


Met een passief inkomen hoef je zelf dus eigenlijk niet of nauwelijks te werken. Let hierbij wel op dat bij affiliate marketing je eerst heel actief moet werken om dit te kunnen bereiken. Je moet dus niet denken dat je er aan het begin niets voor hoeft te doen.


Nog een heel groot voordeel is dat je website of post dag en nacht voor je werkt. Het is natuurlijk niet zo heel moeilijk om te begrijpen dat je meer geld kan verdienen als je 24 uur geld binnenkrijgt dan dat als je maar 8 uur geld kan verdienen.


Een passief inkomen is dus heel erg interessant en dit is ook heel er aantrekkelijk aan affiliate marketing. Nogmaals waarschuwen we je ervoor dat je eerst wel heel erg actief bezig moet zijn om dit inkomen op te bouwen.

Voordelen en nadelen Affiliate Marketing

Voordelen

Nadelen

Het is goedkoop om mee te beginnen. Je kan met weinig geld al beginnen met Affiliate Marketing, omdat je eigenlijk niet heel veel nodig hebt.

Affiliate Marketing is een langetermijnproces. Net als eigenlijk elk ander verdienmodel is dit ook een langetermijnproces. Ik zou het dus niet aanraden als je denkt dat je binnen een weekje meteen rijk zal zijn.

Je hebt geen KVK inschrijving nodig. Voor dit verdienmodel heb je geen KVK inschrijving nodig dit is natuurlijk fijn want zo scheelt het een hoop gedoe en geld

Verschillende manieren mogelijk. Je kan meerdere manieren gebruiken. Je kan bijvoorbeeld je product promoten via Social media maar ook via een website. Je bent zo niet gebonden aan een manier.

Affiliate Marketing tips

Met de informatie die ik je hier heb gegeven kan je al goed beginnen met affiliate marketing. Om te slagen met affiliate marketing zal je echt actie moeten ondernemen. Je moet dus niet eeuwig blijven twijfelen zal ik nu wel beginnen of niet.


Je bent op deze manier kostbare tijd aan het verdoen. Ik zou aanraden als je twijfelt begin gewoon dan kom je er vanzelf wel achter of het iets voor jou is. De volgende tips zijn iets affiliate marketing inhoudelijker gericht.


Tip 1: Maak content die echt bij je onderwerp en product past.


Tip 2: Promoot een product waar je zelf veel van weet. Als je zelf de teksten schrijft kan je beter schrijven over een onderwerp waar je veel van veel dit is beter voor de kwaliteit van je teksten.


Tip 3: Roep je bezoekers duidelijk tot actie om iets te doen. Als je dit niet doet zullen je bezoekers vaak gewoon weer weggaan van je pagina.


Tip 4: Maak niet alleen commerciële artikelen maar ook informatieve. Dit moet je doen omdat je hiermee hoger in de Seo van google kan komen en je bezoekers zullen je meer aanzien als een expert.


Tip 5: Maak je artikelen voor je bezoekers en niet voor de zoekmachine van google. Google wil dit ook en zal je belonen met een hogere ranking in google.


Tip 6: Zorg dat je hoog komt te staan in google. Hoe hoger je staat in google hoe meer bezoekers je krijgt dit is er belangrijk om succesvol te worden met affiliate marketing. Je kan hoger in google komen met de eerder gegeven Seo tips.


Tip 7: Blijf volhouden. Het kan bij het begin best lang duren totdat je je eerste commissie krijgt veel mensen willen dan opgeven, maar blijf doorgaan. Die eerste commissie komt wel en uiteindelijk zal het lopen als een trein.


Tip 8: Blijf aan je business werken. Hoe meer artikelen je maakt op je website hoe meer geld je kan krijgen. Het is daarom belangrijk om aan je website te blijven werken.


Tip 9: Blijf consistent. Dit is misschien wel de belangrijkste tip, want je kan veel beter er elke dag een uurtje aan werken dan de eerste week meteen 30 uur en dan merken dat je dat niet volhoudt en er vervolgens mee stoppen. Bedenk dus een tijd dat je aan kan en blijf dat consistent doen.


Het beste verdienmodel

Ik doe zelf ook Affiliate Marketing en ik vind dit het ideale verdienmodel, omdat je geen grote investeringen hoeft te doen om te beginnen.


Je kan Affiliate Marketing overal doen je hebt alleen internetverbinding nodig en een laptop. Je kan daarom gewoon op vakantie zonder dat je helemaal vrij moet vragen aan je baas en daar dan weer gezeur over krijgt.


Je hoeft zelf ook geen producten in te kopen maar je maakt eigenlijk gewoon gebruik van andermans producten. Ik vind het ook mooi dat je niet meerderjarig moet zijn dus kinderen kunnen ook al veel geld verdienen met Affiliate Marketing het is daarom voor bijna alle leeftijden mogelijk om te doen. Door deze redenen is het voor mij echt het ideale verdienmodel.


Mijn ervaringen met affiliate marketing

Zelf ben ik ook bezig met affiliate marketing en ik vind het een mooi verdienmodel. Het is een mooie goedkope manier om kennis te maken met ondernemen en belangrijke marketing skills op te doen.


Naast dat je heel veel skills ontwikkelt die levenslang nuttig zijn kan je ook goed geld verdienen wanneer je je best doet.


Ik heb zelf al heel veel geleert van online marketing en marketing zelf. Je moet ook veel leren over hou je producten verkoopt. Als je later zelf een onderneming wilt gaan starten moet je deze kennis op een manier toch krijgen en het is al handig wanneer je dat al hebt.


Ik ben zelf dus heel erg blij dat ik ben begonnen met affiliate marketing.

Succesverhalen

Met affiliate marketing zijn er erg veel mensen die slagen en een passief inkomen hebben weten op te bouwen. Het is dus echt mogelijk en daarom raden wij ook aan als je geïnteresseerd bent ga gewoon beginnen en blijf niet eeuwig wachten. Wanneer je echt je best doet en er veel tijd in investeert dan kan jij ook een van die succesverhalen worden. Met een mooi opgebouwd passief inkomen.


Stefan zijn succesverhaal is bijvoorbeeld: Ben een maand geleden begonnen en nu al mooie resultaten, heb al wat commissies verdiend en begin nu steeds meer te ranken Het is dus mogelijk, je moet er gewoon 100% voor gaan.


Joep zijn verhaal: Ik ben vorig jaar begonnen met een website op te zetten en ik kreeg bij het begin geen bezoekers en het ging soms heel erg moeilijk. Ik begon bijna op te geven, maar na 6 maanden kreeg ik mijn eerste commissie en daarna ging het snel oplopen. Nu na een jaar heb ik al 3000 euro verdiend en mijn inkomsten per maand blijven oplopen.


Zoals je ziet in de verhalen is het echt mogelijk en je ziet in het 2e verhaal ook goed dat het best moeilijk kan zijn en je niet altijd meteen geld verdient. Blijf dus doorgaan en geef niet op, want dan kom je er echt wel.


Leugens over affiliate marketing

Over affiliate marketing is er een heel erg vertekend beeld. Dit komt door al die internet guru’s die de beste dingen beloven maar eigenlijk is het nooit waar.


De belangrijkste leugen om de wereld uit te halen is dat je er binnen een week rijk mee zal zijn. Affiliate marketing is een langetermijnproces net zoals elk ander verdienmodel. Het kan vaak wel maanden tot een jaar duren totdat je jouw eerste commissie verdiend.


Door deze leugen stoppen mensen vaak en falen ze dus puur, omdat ze de verkeerde informatie krijgen. Je hoort door deze leugen ook vaak dat affiliate marketing niet meer werkt. Dit is echter ook niet waar.


Affiliate marketing bestaat al heel lang en werkt ook al heel lang en zal daarom ook nog lang bestaan. Mensen denken vaak dat er veel te veel concurrenten zijn gekomen, maar een groot deel van de concurrenten zijn de mensen die in de eerste leugen geloofden en hun zullen dus snel opgeven.


De concurrentie valt dus eigenlijk best mee en met de juiste mindset en discipline kan je het daarom nog steeds goed halen.


Cursussen over Affiliate Marketing

Er zijn veel cursussen over Affiliate Marketing. De cursus die ik zelf heb aangeschaft is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ik vind dit een hele goede cursus, omdat je met de video’s stap voor stap alle dingen langsgaat wat je moet doen om te beginnen met dit verdienmodel.


Jacko Meijaard is de meest verdienende affiliate marketeer van Nederland en België, dus is hij de aangewezen persoon om jou affiliate marketing bij te brengen.


De Affiliate Marketing Revolutie gaat vooral in op hoe je het kan toepassen met je eigen website, maar je leert ook hoe je affiliate marketing zonder website kan toepassen zoals met instagram of TikTok.


Deze cursus is heel erg goed voor minderjarige omdat het geen minimumleeftijd heeft en maar 47 euro kost waardoor je geen grote investering hoeft te doen. Voor volwassenen is de cursus ook erg goed de cursus is ingericht voor eigenlijk alle leeftijden.


Raden wij Affiliate Marketing aan?

Wij raden Affiliate Marketing zeker aan het is een mooie manier om te beginnen met online geld te verdienen als je nog niet zo heel erg veel te besteden hebt.


Wanneer je serieus met affiliate marketing wilt starten is het handig om een cursus te kopen. Wij raden de eerder besproken Affiliate Marketing Revolutie hiervoor aan.


Ga zoals we al eerder hebben gezegd nu niet wachten met beginnen en blijven twijfelen dit kost je zoveel kostbare tijd. Als het je leuk lijkt start dan nu meteen via onderstaande link met de Affiliate Marketing Revolutie.


Je vindt dan wel uit of het iets voor jou is en als het toch niks voor jou is heb je nog een 30 dagen geld terug garantie. Verder wensen we je nog veel succes en geluk met je toekomstige passieve inkomen!!!
Comments


bottom of page