top of page

Daisycon review

Via daisycon kan je (veel) geld verdienen. Mensen weten vaak alleen niet wat daisycon is en hoe je hiermee geld kan verdienen. In deze daisycon review lees je wat dit platform is, hoe je er geld mee kan verdienen en of het de moeite waard is.


Inhoudsopgave


Wat is daisycon

Daisycon is een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk hoort bij affiliate marketing dus met daisycon kan je geld verdienen door middel van affiliate marketing. Op zo’n platform brengen ze aanbieders van producten en affiliates bij elkaar.


Daisycon is dus een tussenpersoon voor affiliates en het is ook handig voor als je een eigen product hebt en dat sneller wilt verkopen. Dan kan je jouw product op daisycon zetten.


Daisycon wordt door als affiliates gebruikt om hun affiliate link te verkrijgen. Dit is namelijk nodig voor affiliate marketing. Een affiliate link is een hyperlink met een klein stukje unieke code erin zodat de eigenaar van het product kan zien dat de verkoop via jouw link komt.


Daisycon affiliate marketing

Om geld te verdienen met daisycon moet je dus affiliate marketing toepassen. Affiliate marketing is een online verdienmodel waarbij je producten van andere mensen promoot. In ruil daarvoor krijg je een deel van de verkoopprijs als commissie als je dit succesvol doet.


Op een affiliate netwerk kan je veel verschillende campagnes vinden van verschillende bedrijven en producten. Een affiliate netwerk is onafhankelijk en eigenlijk alle soorten bedrijven en producten kunnen zich aanmelden hierbij.


Er is ook nog een manier om geld te verdienen met Daisycon zonder affiliate marketing en dat is met je eigen product. Je kan dit product dan aanmelden op daisycon en dan kunnen affiliates het voor jou gaan verkopen.


Het voordeel van dat andere mensen je product promoten is dat het je heel veel tijd aan marketing bespaart, maar het nadeel ervan is dat je een deel van de verkoopprijs als commissie moet uitkeren en zo dus minder winst overhoudt.


Voordelen daisycon affiliate

Om te bepalen of affiliate marketing via daisycon voor jou geschikt is moet je natuurlijk wel de voordelen en nadelen van het platform weten. In dit kopje en in het volgende heb ik de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. We beginnen met de voordelen.


1. Nederlands affiliate netwerk. Het is vaak fijn als het nationaal is in verband met regels waar het netwerk zich aan moet houden.

2. Je kan je makkelijk aanmelden

3. Je wordt standaard maandelijks uitbetaald. Dit is fijn omdat de uitbetalingen zo duidelijk zijn.


Nadelen daisycon affiliate

Hier staan dan de nadelen van daisycon affiliate op een rijtje.


1. Je moet goedgekeurd worden. Niet iedereen wordt toegelaten op het platform. Jouw manier van affiliate marketing moet volgens de toelatingsnormen van daisycon zijn.

2. Het kan lang duren voordat je wordt toegelaten.


Is daisycon affiliate betrouwbaar

Online geld verdienen met een platform dat klinkt natuurlijk wel heel erg mooi, maar is daisycon wel betrouwbaar. Naar mijn mening is daisycon zeker betrouwbaar.


Eén van de dingen die daisycon al erg betrouwbaar maakt is dat je maandelijks wordt uitbetaald als je iets hebt verdiend. Dit is dus erg duidelijk en daisycon kan je op dit gebied dus echt geen geld afnemen.


Daisycon heeft ook een goede klantenservice die je echt helpt. Dit hadden ze ook niet kunnen opbouwen als ze je gewoon oplichten, want dan kan de klantenservice je nooit echt goed helpen.


De privacy is ook goed geregeld ze hebben niet heel erg veel gegevens van je nodig en met deze gegevens gaan ze ook goed om. Ze kunnen je dus ook niet oplichten met de gegevens die je aan ze geeft.


Over daisycon zijn geen klachten bekend over oplichting en omdat het zo een groot programma is zou dat wel naar buiten zijn gekomen als dit zo was. Daisycon is daarom naar mijn mening erg betrouwbaar.


Alternatieven

Hoe goed de concurrentie is speelt natuurlijk ook een grote rol mee in hoe goed daisycon vergeleken met de andere is.


Je hebt dus een affiliate link nodig en dit kan je via een affiliate netwerk halen maar ook via een affiliate programma. Het verschil hiertussen is dat een affiliate programma van grote webshops zijn zoals een bol.com en een affiliate netwerk is dit niet.


In Nederland zijn er best veel affiliate netwerken en affiliate programma’s dus er is genoeg keus.


Enkele Nederlands affiliate netwerken naast daisycon:


· TradeTracker

· Awin


Enkele Nederlandse affiliate programma’s


· Wehkamp

· Albert Heijn


Zoals je ziet zijn er dus genoeg alternatieven en deze zijn allemaal ook weer goed op hun eigen manier. Daisycon is dus echt niet de enige manier en ik raad dan ook aan om verder te kijken dan daisycon.


Als je een hoog percentage aan commissie wilt kan je je beter bij een affiliate netwerk aanmelden, want hier krijg je simpelweg een veel groter percentage van de commissie. Bij een PayPro kan je ruim 50% halen tijdens je met de meeste affiliate programma’s niet boven de 10 uit komt.


Het voordeel van affiliate programma’s zijn dan weer dat je echt keuze hebt uit heel erg veel producten en dit is dan natuurlijk erg fijn.


Ik raad dus aan om een programma of netwerk te kiezen die jij fijn vindt.


Wat voor producten staan op daisycon

Daisycon heeft ook heel erg veel keus aan producten dit is dus een eigenschap van een affiliate programma dat daisycon goed heeft overgenomen.


De categorieën die je vooral op daisycon kan vinden zijn:


· Energie

· Finance

· Fashion

· Telecom

· Reizen

· Auto’s en motors


Zoals je kan zien is daisycon in heel erg veel markten actief je kan dus voor heel erg veel niches bij daisycon terecht.


Daisycon affiliate ervaringen

De klanten van daisycon zijn meestal blij met daisycon dit komt vaak omdat het overzichtelijk is en onduidelijkheid zoveel mogelijk voorkomen wordt.


Ole zegt bijvoorbeeld: Fantastisch overzichtelijk affiliate netwerk een echte aanraden!


James zegt: Ik vind de commissies fantastisch het zijn hoge commissies en de producten zijn makkelijk te promoten. Op het platform is ook genoeg aanbod om uit te kiezen.


Naast deze 2 positieve reacties is er echt nog veel meer positiefs over daisycon bekend. Dit bevestigt het voor mij weer dat daisycon een erg betrouwbaar en goed affiliate netwerk is.


Ik heb zelf nog niet met daisycon gewerkt, maar ik heb wel de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard gevolgd dit is een online cursus en hier werd daisycon ook aangeraden. Ook PayPro kwam in deze cursus positief naar voren.


Is daisycon affiliate gratis

Het simpele antwoord hierop is ja.


Daisycon affiliate is dus gratis, maar hiermee onderscheidt het zicht niet heel erg van de rest, want de meeste affiliate netwerken en programma’s zijn gratis. PayPro is hier een uitzondering van dat kost namelijk eenmalig 7,50 wat natuurlijk ook 3x niks is.


Je hoeft dus geen absurde bedragen te betalen om jouw affiliate link te krijgen.


Prijs-kwaliteitverhouding

Daisycon affiliate is dus gratis en daarom heb je eigenlijk helemaal niets te verliezen. Dit maakt de prijs-kwaliteitverhouding meteen ook goed.


Je moet wel gegevens achterlaten dus als je denkt dat daisycon helemaal niks voor je is dan zou ik je niet aanmelden, want je krijgt dan weer allemaal mailtjes binnen als je je aanmeldt.


Omdat je niks te verliezen hebt zou ik als je ook maar een beetje twijfelt je meteen aanmelden. Zoals we al eerder besproken hadden kan het wel even duren voordat je toegelaten wordt. Ga deze tijd dan niet stilzitten je kan je ook aanmelden bij andere netwerken en programma’s om te kijken of dat bij je past.


Hoe word je een affiliate op daisycon

Heb je besloten dat je aan de slag wilt gaan met daisycon dan is het wel handig dat je weet hoe je je op het platform aanmeldt.


Je moet eerst een account aanmaken je kan hier op klikken om naar de aanmeldpagina van daisycon te gaan. Om je aan te melden moet je jouw naam emailadres en wachtwoord opgeven.


Als je een account hebt moet je dit aansluiten aan jouw website. Je krijgt een aantal vragen en het is belangrijk dat je dit eerlijk en goed invult. Dit komt omdat daisycon hun advertenties aanpast aan hoe jij deze vragen invult als je dus hele verkeerde antwoorden invult kan de advertentie mogelijk niet goed op je website aansluiten.


Als je dit allemaal hebt gedaan kan je affiliate links op je website plaatsen. Hoe beter je vorige stap hebt gedaan hoe beter de advertenties eruit zien. Als je dit allemaal hebt gedaan ben je dan eindelijk ready om lekker veel geld te gaan verdienen met daisycon.


Raad ik daisycon aan

Daisycon is een heel erg mooi en stabiel affiliate netwerk. Aangezien het gratis is kan je je makkelijk aanmelden en verlies je eigenlijk niks.


Van de affiliate netwerken vind ik PayPro eigenlijk nog wel een stukje beter dan daisycon dit komt omdat de commissies op PayPro echt heel erg hoog liggen en je dus per verkoop heel erg veel kan ontvangen.


Echter hoor ik wel heel erg veel positiefs over daisycon dus als je nog twijfelt raad ik je het zeker aan om te proberen het is echter gratis.

Commentaires


bottom of page