top of page

Affiliate Marketing Revolutie review


Wil jij de affiliate marketing revolutie kopen dan is het wel handig dat je alle voor- en nadelen nog even op een rijtje hebt.


In deze affiliate marketing revolutie review gaan we nog even alle voor- en nadelen na en andere belangrijke dingen die je moet weten voordat je besluit om de affiliate marketing revolutie te kopen. Aan het einde trekken we nog een conclusie.


InhoudsopgaveWat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een online verdienmodel waarbij je producten van andere mensen promoot. Je krijgt een deel van de verkoopprijs als je het product succesvol promoot.


Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een product van 40 euro promoot en als iemand het dan via jouw affiliate link koopt je bijvoorbeeld 20 euro aan commissie krijgt.


Er zijn verschillende manieren om affiliate marketing toe te passen de meest gebruikte en naar onze mening ook de beste manier is met een website, maar je kan affiliate marketing ook zonder website doen.


Dit kan je bijvoorbeeld doen met social media, forums of E-mailmarkting.


Affiliate marketing is dus een verdienmodel dat je op veel verschillende manieren kan toepassen. Er is dus erg veel ruimte voor je eigen creativiteit. Het enige wat overal hetzelfde is dat je een product van iemand anders promoot.


Wat is de affiliate marketing revolutie?

De affiliate marketing revolutie is een zeer uitgebreide en bekende video cursus over affiliate marketing. Deze cursus is een deel van de website internetsuccesesgids.nl.


Met deze cursus krijg je ook toegang tot het ledengedeelte waar je vragen kan stellen. Andere leden en Jacko met zijn collega’s kunnen hier op reageren. De affiliate marketing revolutie is de grootste affiliate cursus van Nederland en België.Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar

Jacko Meijaard (foto hiernaast) is de oprichter van de internetsuccesgids en dus ook de oprichter van de affiliate marketing revolutie. Jacko is zelf financieel vrij geworden met affiliate marketing.


Jacko is dus de aangewezen persoon om je affiliate marketing te leren. Een belangrijke vraag is dan natuurlijk is Jacko Meijaard wel betrouwbaar.


Ja dat is hij wat ons betreft zeker. Jacko verdiend erg veel geld met affiliate marketing en dankzij affiliate marketing hoeft hij niet meer onder een baas te werken. In Nederland is Jacko de allergrootste vis in de affiliate marketing vijver.


Er zijn ook al veel mensen die dankzij zijn cursus succes hebben behaald. Over hem zijn ook geen misstanden bekend. Wij zeggen daarom dat Jacko zeer betrouwbaar is.


Hoe is Jacko Meijaard succesvol geworden.

Jacko had een mbo opleiding gedaan en merkte vervolgens dat loondienst niks voor hem was. Hij had onderzoek gedaan hoe hij zo veel mogelijk geld kon verdienen met zo min mogelijk werk.


Uit dit onderzoek was gebleken dat affiliate marketing het perfecte verdienmodel voor hem was. Hij begon met een website over IPhones. Na 3 maanden had hij pas zijn eerst commissie.


Hij had dus veel discipline nodig om 3 maanden vol te houden zonder dat hij geld had verdiend. Toen hij zijn eerste commissie had verdiend besefte hij dat hij er erg veel uit kon halen, want hij dacht als ik één commissie kan verdienen kan ik er ook 100 verdienen of 1000.


Door de tijd heen is Jacko helemaal onafhankelijk geworden met affiliate marketing en mag hij zichzelf al een flink tijdje miljonair noemen.


Jacko begon steeds meer websites te maken en deze websites volledig uit te besteden waardoor hij er zelf niks aan hoeft te doen. Hij hoeft maar 2-3 uur per dag te werken voor zijn inkomen.


Een tijdje geleden had Jacko nog 100 websites, maar dit vond hij iets te veel en heeft deze websites verkocht voor een flink bedrag en heeft er 25 gehouden om nog steeds een groot inkomen te verdienen.


Zoals je ziet uit het verhaal van Jacko zie je dat alles mogelijk is en er geen limiet bestaat. Als je de goede mentaliteit hebt kan je dus zo veel verdienen als je zelf wilt.


Door zijn succes heeft hij besloten mensen te willen helpen om ook succesvol te worden. Jacko zegt zelf ik vind het tof om mensen te helpen en daarom heb ik de affiliate marketing revolutie gemaakt.


Andere producten van Jacko Meijaard

De affiliate marketing revolutie is niet zijn enige product. Hij heeft namelijk ook nog andere erg interessante producten over affiliate marketing.


Als je een cursus van Jacko hebt kan je de affiliate marketing challenge gratis aanvragen. Dit is het enige gratis product als je de cursus al hebt.


De andere producten die Jacko heeft zijn de 10k club, level up club, affiliate marketing insights en de 10k p/m mindset. Dit zijn eigenlijk allemaal upgrades op de affiliate marketing revolutie.


Jacko heeft ook een boek namelijk de laptop lifestyle. Dit is een erg interessant boek en zeker de moeite waard om eens te lezen.
De inhoud van de affiliate marketing revolutie

De affiliate marketing revolutie bestaat uit 11 modules en 75 lessen we gaan nu even alle modules in het kort bespreken en wat je in de module leert.


Module 1: bekijk dit eerst

In deze module zit maar 1 video en dit is eigenlijk een intro van de cursus in deze video heet Jacko je vooral welkom en laat hij zien wat je in de cursus kan vinden. Hij geeft je in deze video eigenlijk een rondleiding door de cursus.


Hij benoemt hier ook verschillende software mogelijkheden die je kunnen helpen om succesvol te worden.
Module 2: inspiratie en motivatie

Deze module is geen module die je per sé moet bekijken. Dit zegt Jacko ook zelf dat het niet hoeft, maar ik vind deze module persoonlijk heel erg belangrijk omdat je hier veel leert hoe je jouw mindset moet hebben voor affiliate marketing en mindset is voor geld te verdienen echt essentieel.


Je leert in deze module dus hoe je jouw mindset moet hebben om succes te bereiken. Een paar onderwerpen waar hier bijvoorbeeld op in wordt gegaan is:


· Dat het mogelijk is

· Dat je niet in kosten moet denken

· Regels aan jezelf stellen

· Prioriteiten stellen


Als je aan de slag gaat met de affiliate marketing revolutie vind ik deze module echt een aanrader om ook te kijken.
Module 3: starten met affiliate marketing

Dit is de eerste module waar je eigenlijk echt op in gaat hoe je met affiliate marketing begint.


In deze module leer je de basislijnen van affiliate marketing. De volgende aspecten worden hier uitgelegd.


· Wat is affiliate marketing

· Hoe werkt affiliate marketing

· Affiliate netwerken

· Een product kiezen
Module 4: domeinnaam

Je leert hier hoe je een goede domeinnaam bedenkt en hoe je deze bestelt. Een domeinnaam is erg belangrijk omdat je bezoekers in 1 oogopslag moeten zien waar je website over gaat.


Je wordt ook goed geholpen met een domeinnaam bedenken en er worden in deze module ook enkele voorbeelden van domeinnamen gebruikt om je te helpen kiezen.


In deze module zie je verschillende websites waar je een domeinnaam op kan bestellen zodat je een goede keuze kunt maken waar je jouw domeinnaam wilt bestellen.
Module 5: Marketheme module

Jacko Meijaard is goede vrienden met de eigenaar van marketheme. (Léon Gotjé) Marketheme is een website bouwer die gespecialiseerd is voor affiliate marketing.


Dit programma is daarom ook erg goed om te gebruiken. Het grote nadeel hier alleen van is dat marketheme best duur is dus je moet zelf die beslissing nemen of je met Marketheme wilt werken.


In deze marketheme module krijg je de basis van marketheme te zien en hoe je hiermee kan beginnen. De vraag is dan natuurlijk krijg je wel genoeg informatie om met een andere website maker te starten.


Je krijgt in de cursus meer dan genoeg informatie om een website te maken zonder marketheme dus hier ben je niet afhankelijk van.


Veel mensen zien dit als een nadeel van de cursus, maar als je met marketheme wilt werken is dit echt heel nuttig en je kan het dus ook zonder doen. Deze website is bijvoorbeeld ook niet gemaakt met marketheme.
Module 6: Je website opzetten

In deze module leer je hoe je jouw website moet opzetten. Je leert hoe je jouw homepagina, logo, footer en menu kan aanpassen.


Dit is een erg handige module, omdat Jacko het hier ook voordoet dus je kan inspiratie opdoen voor je eigen website.


Omdat Jacko het voordoet kan je stap voor stap zien hoe hij het doet en kan je eigenlijk weinig fout doen. Let hierbij wel op dat je het niet precies kopieert, want met je eigen fantasie kan je veel meer bereiken.
Module 7: tekst schrijven

Voor affiliate marketing zijn teksten schrijven erg belangrijk. In deze module gaan ze eerst in op hoe je een goed zoekwoordenonderzoek kan doen zodat je jouw teksten wel over de goede onderwerpen schrijft.


Je leert daarna hoe je de teksten voor je website zelf zou kunnen schrijven, maar er wordt ook aandacht besteed aan hoe je dit zou kunnen uitbesteden.


Je krijgt een duidelijke uitleg hoe je zelf teksten zou kunnen schrijven, maar je leert ook veel over het uitbesteden ervan.


Met het uitbesteden worden er meerdere tekstschrijvers benoemd en aangeraden waardoor je zelf een weloverwogen keuze kan maken aan wie je deze taak toe wilt vertrouwen. Je leert ook hoe je een briefing maakt zodat je wel het gewenste resultaat krijgt.
Module 8: tekst op je website plaatsen

Als je jouw tekst gemaakt of ontvangen hebt is het natuurlijk de volgende stap om het netjes op jouw website te krijgen dat leer je in deze module.


Je leert hoe je gratis afbeeldingen kan vinden die geen auteursrechten hebben en die goed bij je artikel passen.


Voor de rest leer je een subtitel toe te voegen auteursinformatie te plaatsen zodat je er betrouwbaarder uitziet. Vervolgens kijk je hoe je jouw affiliate link in je artikel kan plaatsen en de module eindigt met informatie over een permalink aan te passen en nuttige categorieën toe te voegen.
Module 9: Seo

Seo is een van de belangrijkste dingen om succesvol te worden met je website, omdat google jouw website rankt op hoe goed jouw seo is. Je wilt natuurlijk hoger in google ranken, omdat je dan meer bezoekers krijgt en dus ook meer winst.


Deze module is daarom echt essentieel. Jacko zegt eerst tegen je dat het belangrijkste is dat de kwaliteit van de tekst goed moet zijn en dat het echt antwoord moet geven op de vraag van de bezoeker. Je leert in de eerst video voor de rest hoe je jouw tekst moet ontleden.


Voor de rest leer je in deze module hoe je jouw titel en meta omschrijving seo vriendelijk kan maken.
Module 10: Marketheme verdiepingsmodule

In deze module krijg je verdiepende informatie over marketheme als je met dit programma aan de slag wilt gaan is het een hele interessante module, maar als je er niet mee aan de slag wilt gaan heeft het niet zoveel meerwaarde.


Je leert in deze module bijvoorbeeld erg veel over API-koppelingen in combinatie met marketheme.


Deze module is de aller langste en uitgebreidste module van de cursus na deze module weet je daarom ook echt alles van marketheme.


In de vorige marketheme module had je al een beetje de basis geleerd en in deze module wordt er echt de diepte in gegaan.
Module 11: social media

Je ziet het de laatste tijd ook erg veel dat mensen affiliate marketing zonder website willen toepassen. Social media zijn hier de bekendste manier voor en daarom wordt het hier ook uitgelegd.


Deze module is niet heel groot maar dat is ook niet nodig, omdat je alle technieken al in de andere modules hebt geleerd. Ze hoeven je dus alleen uit te leggen wat er anders is met social media en hoe je dit dan ook kan toepassen.


Nadat je de affiliate marketing revolutie hebt gevolgd kan je affiliate marketing dus toepassen op een website maar ook op social media.
Is de cursus up to date

Om de zo veel jaar komt er altijd een nieuwe versie van de AMR uit. Hierdoor is de cursus eigenlijk altijd up to date.


Jacko heeft in de laatste versie van de affiliate marketing revolutie de video’s ook zo gemaakt dat hij ze makkelijk kan aanpassen of vervangen.


Als er dus iets veranderd in de affiliate marketing wereld zal dat ook in de cursus veranderen. De cursus wordt dus up to date gehouden.


Vooral de marketheme modules veranderen soms, omdat er bij zo’n programma natuurlijk ook updates zijn en hier wordt dan vaak een video over gemaakt.


Je ziet dat de AMR heel erg met zijn tijd meegaat. Bijvoorbeeld werd er eerst alleen besproken hoe het met een website moest, maar omdat er veel vraag naar was om het met social media te doen hebben ze ook een module voor social media gemaakt.


Wat een ander voorbeeld is dat eerst alleen het affiliate netwerk PayPro aan bod kwam, omdat iedereen digitale producten wilde promoten. Er zijn nu ook andere affiliate netwerken in de cursus, omdat er meer vraag naar fysieke producten zijn.


Zo nu en dan worden er dus veranderingen in de cursus doorgevoerd en dit zorgt ervoor dat de cursus up to date blijft.


Het ledengedeelte van de affiliate marketing revolutie

Met de affiliate marketing revolutie heb je geen volledige coaching er is wel een ledengedeelte is dit ledengedeelte goed genoeg om de onvolledige coaching op te vangen?


Het ledengedeelte is een forum waar je een topic op aan kan maken en andere mensen kunnen hier dan op reageren. Als je een vraag hebt open je gewoon een topic en stel je de vraag dit is erg simpel.


In het ledengedeelte zijn ook experts actief inclusief Jacko zelf. De andere leden en de experts helpen je dan als je een vraag hebt. Het ledengedeelte is ook overzichtelijk, omdat nutteloze berichten weg worden gehaald.


Als we dan terugkomen op de vraag of het ledengedeelte goed genoeg is om de onvolledige coaching op te vangen vinden wij dat dit wel het geval is.


Dit komt omdat je met de experts die er op actief zijn goede antwoorden krijgt. Je moet wel oppassen als je van andere leden antwoord krijgt dat je even controleert of dit wel klopt. Het ledengedeelte is erg actief dus je kan snel antwoord krijgen.


Ook een groot voordeel is dat je goed van de vragen van andere mensen kan leren en jij dan niet zelf ook de vraag moet stellen. Als je dan ook nog antwoord geeft op andere mensen leer je hier zeker van, want als je antwoord geeft blijft de info beter hangen en zo ontwikkel je jezelf ook weer.


Het ledengedeelte is dus kortom erg goed en actief. Als je er goed gebruik van maakt kan je jezelf hiermee ook ontwikkelen. Je moet wel oppassen of alle informatie wel helemaal juist is, want niet alle leden hebben even veel kennis.


Voordelen affiliate marketing revolutie

Zoals je hebt kunnen lezen is de affiliate marketing revolutie een erg goede cursus, maar hier hebben we nog even de voordelen op een rijtje gezet.


1. Een complete videocursus. In de cursus vind je echt alles wat je nodig hebt.

2. Erg goedkoop. Met maar 47 euro is de cursus erg goedkoop.

3. Veel mensen hebben succes. Er zijn al veel mensen die een passief inkomen hebben kunnen opbouwen dankzij de affiliate marketing revolutie. Het is dus een bewezen cursus.

4. Jacko Meijaard heeft veel ervaring. Hij is de meestverdienende affiliate marketeer van Nederland en daarmee heeft hij heel veel ervaring.

5. Goede en actieve community. De community die bij de cursus hoort is goed en je hebt heel snel een goed antwoord op je vraag.

Nadelen affiliate marketing revolutie

Een cursus kan natuurlijk niet helemaal perfect zijn we hebben daardoor hier even de nadelen op een rijtje gezet. Je kan dan zelf de voor- en nadelen ook tegen elkaar afwegen.


1. Je hebt geen volledige coaching. Je kan alleen je vragen stellen in een ledengedeelte waar ook experts antwoord op geven, maar er is geen sprake van echte coaching.

2. In de cursus wordt alleen het programma marketheme gebruikt. In deze cursus laten ze alles alleen zien met marketheme. Je krijgt wel genoeg informatie om het zelf te doen bij een andere website bouwer.


Prijs – kwaliteitverhouding

We hebben nu alle voor- en nadelen gezien, maar is de cursus de 47 euro wel waard.


47 euro is natuurlijk drie keer niks, maar dat zie je wel terug in dat je geen volledige coaching hebt. Hierdoor ben je voor een groot deel als je iets niet begrijpt op jezelf aangewezen.


In de cursus zit wel een heel goed en actief ledengedeelte waar je antwoord op je vragen kan krijgen.


Doordat de cursus zo goedkoop is heb je eigenlijk niks te verliezen, want als je slaagt heb je het zo terug, maar als je niet slaagt heb je voor 47 euro heel veel aan marketing kennis geleerd.


Als je later een bedrijf wilt starten of iets met marketing wilt doen biedt deze cursus je hier al hele nuttige informatie over.


Wij vinden de prijs-kwaliteitverhouding erg goed en omdat het zo goedkoop is heb je dus eigenlijk helemaal niks te verliezen. Je wint 100% de vraag is alleen of je wordt uitbetaald met geld of met kennis. In het veel gevallen word je zelfs uitbetaald in beide.


Alternatieven voor de affiliate marketing revolutie

We hebben al gezien dat Jacko zelf veel andere producten heeft, maar dit zijn vooral upgrades op deze cursus en als je geen klik met Jacko denkt te zullen hebben is het misschien handiger om een andere cursus aan te schaffen.


In Nederland zijn er eigenlijk geen alternatieven en je zal het zeker niet goedkoper vinden. Het enige goede alternatief in onze ogen is de cursus: succes met affiliate marketing.


In het buitenland heb je meer alternatieven denk hierbij bijvoorbeeld aan the affiliate lab.


Als je dus een andere cursus wilt is het Nederlandstalige aanbod erg schaars. In het buitenland zijn er wel goede alternatieven, maar dan moet je wel de taal spreken.


De cursussen zijn alleen wel allemaal een stuk duurder dan de affiliate marketing revolutie. Bij deze alternatieven moet je soms wel aan honderden of duizenden euro’s denken.


Voor wie is de affiliate marketing revolutie geschikt?

De affiliate marketing revolutie is een erg simpel te begrijpen videocursus. Haast iedereen kan er daarom eigenlijk wel mee beginnen.


De videocursus is misschien iets minder geschikt voor mensen die al goed een website kunnen opbouwen, maar voor de beginnende of mensen met nog weinig ervaring is dit een erg goede cursus.


Voor kinderen die graag rijk willen worden kan dit ook goed zijn, omdat het geen minimum leeftijd heeft en relatief goedkoop is met zijn 47 euro.


Je moet alleen echt niet starten als je denkt dat je morgen meteen rijk zal zijn affiliate marketing is namelijk een lange termijn proces net zoals eigenlijk elk ander verdienmodel.


Hieronder vind je een overzicht wanneer de affiliate marketing revolutie geschikt is.


Je wilt een goedkope cursus -> zeer geschikt

Je wilt volledige coaching -> niet helemaal geschikt

Je wilt een passief inkomen opbouwen -> geschikt

Je wilt de basis van marketing leren -> geschikt

Je denkt dat je morgen rijk zal zijn -> niet geschikt

Je hebt veel discipline -> geschikt

Je kan goede vragen stellen in het ledengedeelte -> geschikt


Ervaringen affiliate marketing revolutie

Om een goede keuze te maken is het natuurlijk wel handig om te weten wat andere mensen van de affiliate marketing revolutie vinden.


De ervaringen zijn echt heel erg goed er zijn mensen die zulke successen hebben gehaald dat ze kunnen stoppen met werken.


J. Jansen zegt bijvoorbeeld: Hele goede cursus Jacko legt je goed stap voor stap uit hoe je succesvol kan worden. De mindset module is ook een coole toevoeging. Ik verdien dankzij deze cursus al ruim 3000 euro per maand passief.


Milo zegt: Hele goede kwaliteit cursus voor deze extreem lage prijs. Echt een aanrader!!!


Sebastiaan bakker zegt: De video’s zijn van heel erg hoog niveau alleen jammer dat er geen volledige coaching in zit, maar met zelf onderzoek doen en met het ledengedeelte kan je makkelijk antwoord vinden op al je vragen.


De ervaringen van de cursus zijn dus erg goed. Je ziet ook dat het enige echt kritische puntje is dat je geen volledige coaching hebt.


Fabels over affiliate marketing en de affiliate marketing revolutie

De laatste tijd zie je op het internet erg veel guru’s die leugens verspreiden over verdienmodellen en zo dus ook over affiliate marketing.


De eerste leugen is dat je binnen een week meteen rijk zal zijn. Affiliate marketing is een langetermijnproces net zoals elk ander verdienmodel. Je zal geduld moeten hebben.


De tweede fabel is dat affiliate marketing niet meer mogelijk is. Affiliate marketing bestaat al heel lang en werd vroeger zelfs al gebruikt. Dit systeem zal dus niet zomaar verdwijnen en met de goede mentaliteit kan je het nog makkelijk tot een succes brengen.


Het is ook niet waar dat je voor affiliate marketing niks hoeft te doen. Met een website moet je eerst je website maken en blogs schrijven voordat je een passief inkomen kan verdienen. Met Affiliate marketing zonder website zal je ook eerst actief dingen moeten doen.


Je hoeft ook niet zelf producten in te kopen, omdat je producten van andere mensen promoot.


Je hoort ook vaak dat je affiliate marketing zonder KvK kan doen. Dit is wel zo aan het begin, maar als je veel gaat verdienen moet je alsnog een KvK inschrijving aanvragen.


Wat is er nodig om succesvol te worden

Om succesvol te worden met affiliate marketing moet je geduld hebben en je er voor blijven inzetten. Dit komt omdat het een lange termijn proces is en je niet binnen 1 maand rijk zal zijn.


Dit kan echt wel maanden tot een jaar duren ligt heel erg aan je inzet. Als je je dus altijd goed blijft inzetten kan je een heel mooi inkomen gaan opbouwen.


Mindset is ook een heel belangrijk deel. Ik vind het daarom ook zo goed dat in de cursus een mindset gedeelte zit. Dit is zo belangrijk, omdat je ziet bij mensen die succesvol zijn is dat ze ook echt grote veranderingen hebben gemaakt in mindset.


Het laatste wat essentieel is continuïteit. Je kan niet de eerste week helemaal enthousiast 30 uur aan affiliate marketing zitten en er daarna niks aan doen dit gaat niet werken.


Wat bijvoorbeeld beter werkt is elke dag een uurtje of een half uurtje er aan zitten. Hiermee kan je al veel meer continuïteit opbouwen. Je moet hierbij ook bij jezelf kijken wat bij jou past.


De kracht van een passief inkomen

Met affiliate marketing kan je een mooi passief inkomen opbouwen maar wat is dit eigenlijk en wat is de kracht hiervan?


Een passief inkomen is een inkomen waar je zelf niks voor hoeft te doen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat na een nacht je dan opeens een paar duizend euro hebt verdiend.


Met affiliate marketing kan je zo een inkomen opbouwen. Hier moet je eerst wel actief mee bezig zijn, maar als je dit hebt opgebouwd werkt je website dag en nacht voor jou.


De kracht van een passief inkomen is dat je eigenlijk 24 uur per dag geld kan verdienen en het is nou niet heel moeilijk om te begrijpen dat je meer kan verdienen als je 24 uur geld kan verdienen dan wanneer je 4 uur geld kan verdienen.


Een passief inkomen is dus heel erg belangrijk voor als je vrij wilt worden en kunnen doen wat je wilt. Wij vinden affiliate marketing daarom de beste manier om vrijheid te bereiken.


Hoeveel kun je verdienen

Met affiliate marketing is er eigenlijk geen limiet. Hoeveel je kan gaan verdienen ligt weer heel erg aan je inzet en discipline.


Jacko maakt bijvoorbeeld vaak maanden waar hij meer dan 75.000 euro verdiend. Het mooiste is hier dan nog dat het eigenlijk op een gegeven moment passief is dus dat je er niet zoveel voor hoeft te doen.


Je kan dus echt absurde bedragen met affiliate marketing verdienen, maar hier moet je dan wel de juiste mindset voor hebben.


Doordat mindset zo belangrijk is raden wij zeker aan om met in de cursus ook de mindset module te kijken.


Raden wij de affiliate marketing revolutie aan?

Wij zouden de affiliate marketing revolutie zeker aanraden. Het heeft heel erg veel voordelen en je kan er best makkelijk succes mee behalen.


Met de 47 euro die het kost heb je eigenlijk niks te verliezen, want als je volhoudt kan ik je garanderen dat je dat op een moment zeker terugverdiend.


Wij raden daarom echt aan om te beginnen, want wat zou het toch prachtig zijn wanneer je uiteindelijk een fantastisch passief inkomen hebt opgebouwd met een investering van maar 47 euro. Start vandaag dus nog met de affiliate marketing revolutie!!!

Meest gestelde vragen


· Is er een minimumleeftijd voor affiliate marketing

Voor affiliate marketing is er geen minimum of maximum leeftijd. Je bent dus nooit te jong of te oud. Je moet alleen wel de discipline hebben om door te kunnen zetten.


· Hoelang duurt het voordat ik geld kan verdienen met affiliate marketing

Dit ligt weer voor een groot deel aan je inzet en ook of je affiliate marketing doet met website of zonder website. Gemiddeld duurt het 3-6 maanden.


· Hoe kan ik sneller gaan verdienen

Er zijn ook mogelijkheden om sneller geld te gaan verdienen. Met een website zou dit kunnen door te gaan betalen om hoger in de zoekresultaten te komen. Met social media kan je sneller geld gaan verdienen dan met een website maar dit is niet echt passief.


· Wat zijn de beste niches

De beste niches zijn de niches die jij leuk vindt, want dan kan je er goed over schrijven en dus betere artikelen maken. Geld verdienen en afvallen is op dit moment een erg populaire niche.


· Zal ik morgen rijk zijn met affiliate marketing

Nee affiliate marketing is een langetermijnproces en je zal dus ook echt geduld en discipline nodig hebben om succesvol te worden.Comments


bottom of page