top of page

Affiliate marketing 10 stappenplan


Het kan best ingewikkeld zijn om duidelijke stappen aan te houden hoe je kan beginnen met affiliate marketing. Wij hebben voor jou daarom in dit artikel een duidelijk stappenplan gemaakt. We hebben een apart stappenplan voor affiliate marketing met website maar ook een stappenplan voor affiliate marketing met social media wat de bekendste manier is van affiliate marketing zonder website.


InhoudsopgaveWat is affiliate marketing

Affiliate marketing is een online verdienmodel waarbij je producten van andere mensen verkoopt. Met affiliate marketing heb je een unieke affiliate link en als een bezoeker via deze link het product koopt krijg jij een deel van de verkoopprijs als commissie.


Affiliate marketing wordt steeds populairder en dat is niet gek, omdat het een heel erg mooi verdienmodel is. Er worden helaas ook veel leugens over affiliate marketing de wereld in gegooid waardoor er een vertekend beeld van affiliate marketing is.


Affiliate marketing is geen methode om snel rijk te worden. Het kan vaak maanden tot misschien wel een jaar duren voordat je jouw eerste commissie krijgt. Ga dus niet starten als je denkt dat je morgen rijk zal zijn.


Affiliate marketing met website vs affiliate marketing met social media

Affiliate marketing met social media is het populairste alternatief voor affiliate marketing met een website. Social media zijn echter gratis en hier zou je sneller geld mee kunnen gaan verdienen dan met een website.


Beide manieren zijn erg goed en je moet vooral doen wat je zelf wilt. Wij vinden ondanks deze bovenstaande redenen affiliate marketing met website beter, maar zoals eerder gezegd werkt beide dus doe vooral wat je zelf wilt.


Wij vinden met website beter, omdat een website echt van jou is. Bij social media kan je account verwijderd worden als je dingen doet die niet mogen. Dit kan iedereen overkomen alleen in dit geval is dan meteen je hele business weg. Dit moet je natuurlijk niet hebben


Een andere reden is dat je met een website wel pas later kan verdienen, maar als je eenmaal veel gaat verdienen kan je een heel mooi passief inkomen opbouwen en wie wil dat nou niet. Met social media is dit een stuk moeilijker.


Beide manieren hebben dus voor-en nadelen dus wij raden aan om gewoon te doen wat je zelf wilt en het leukste vindt.


10 stappenplan affiliate marketing met website

We gaan eerst de 10 stappen bekijken voor affiliate marketing met een website. Deze stappen kan je goed stap voor stap volgen en zo dus een winstgevende affiliate website opzetten.


De stappen zijn als volgt:


Stap 1: kies een niche

Stap 2: kies een winstgevend product

Stap 3: Bedenk een domeinnaam

Stap 4: Zoek een website bouwer

Stap 5: Doe marktonderzoek

Stap 6: Je website opzetten

Stap 7: zoekwoorden onderzoek

Stap 8: content maken

Stap 9: Herhaal stap 8

Stap 10: opschalen


We gaan de stappen in de volgende hoofdstukken één voor één uitwerken.


Stap 1: kies een niche

De eerste stap is om een niche te kiezen. Een niche is een richting waar je jouw website op wilt maken.


Je kan bijvoorbeeld in de afvalbranche gaan zitten. Het beste is dan nog om te beginnen met een kleiner deel in de niche bijvoorbeeld in de afvalbranche je beginnen te focussen op gezond eten of iets anders.


Bij een niche is het allerbelangrijkste dat je het zelf ook leuk vindt. Hierdoor ga je het leuker vinden om erover te schrijven en heb je een grotere kans om succesvol te worden.


Wat ook handig is bij een niche is dat je er veel van af weet het kan natuurlijk zo zijn dat je afvallen een heel erg leuk onderwerp vindt, maar als je zelf met obesitas op de bank ligt is dit misschien niet het beste onderwerp. Je kan er natuurlijk wel veel over gaan leren dus zie dit niet als een limiet.


Je moet met je niche kiezen ook rekening houden met de vraag en de concurrentie. Als de concurrentie bijvoorbeeld heel hoog is kan je je meer gaan specialiseren binnen je niche. Je kan dan op het voorbeeld van hierboven bijvoorbeeld gezond eten voor mensen met obesitas of iets anders hier kan je jouw eigen fantasie op los laten.


Als je een niche hebt gekozen ben je klaar voor de volgende stap. Je kan je niche ook alvast verdelen in sub niches bijvoorbeeld afvallen verdelen in gezonde voeding, workouts en cardio. Als je dit doet kunnen de andere stappen misschien makkelijker zijn.


Stap 2: kies een winstgevend product

De 2e stap is een winstgevend product vinden. Bij een winstgevend product vinden zijn er ook weer een paar dingen van belang. Je kan ook meerdere producten gaan promoten, maar overdrijf hier niet in.


Het product moet bij je niche passen. Je moet natuurlijk niet hebben dat je mensen die op zoek zijn naar hoe ze moeten afvallen een kast gaat verkopen. Je product moet dus bij je niche aansluiten en als je jouw niche goed hebt gekozen vind je het product dus waarschijnlijk ook leuk.


Het tweede waar een product aan moet voldoen is dat er genoeg vraag naar is. Het wordt bijvoorbeeld erg lastig om een cursus vingerhoedjes te gaan verkopen, omdat hier simpelweg heel weinig vraag naar is.


Het laatste waar je rekening mee moet houden is dat je genoeg commissie krijgt als je het product promoot. Affiliate marketing zal namelijk heel lastig zijn als je maar 5 cent per verkoop krijgt, want dan moet je echt heel veel producten gaan verkopen.


Stap 3: Bedenk een domeinnaam

Een domeinnaam bedenken is natuurlijk ook een hele belangrijke stap, want je bezoekers moeten in een oogopslag kunnen zien waar je website over gaat.


De domeinnaam moet dus weer passen bij de niche waar je in zit.


Een domeinnaam is het beste als het ongeveer 2 woorden heeft het kan wel een woordje langer of korter zijn maar maak er geen hele zinnen van.


Om een domeinnaam te bedenken moet je simpelweg gewoon brainstormen. Je hebt ook tools die je hierbij kunnen helpen, maar wij denken dat je op de beste ideeën komt als je gewoon zelf brainstormt.


Stap 4: Zoek een website bouwer

Om een goede website te bouwen heb je een website bouwer nodig. De bekendste hiervoor is WordPress, maar er zijn ook andere bouwers en het is hier ook weer vooral belangrijk om er één te kiezen die je zelf fijn vindt.


Website bouwers zijn alleen niet gratis dus dit is wel weer een extra kostenpost om te starten. Er zijn best veel websitebouwers die heel erg goedkoop zijn dus dit is vaak niet heel erg heftig en er zijn ook wel een paar gratis, maar dan heb je meestal dat je wel moet upgraden als je er dingen bij wilt.


Stap 5: Doe marktonderzoek

Nu je alles klaar hebt om te beginnen met je website moet je nog een ding doen voordat je deze gaat opzetten en dat is marktonderzoek.


Marktonderzoek is erg belangrijk en je moet echt alles weten over je doelgroep.


Het eerste wat je natuurlijk moet weten is wie jouw doelgroep is. Als je een website over afvallen hebt zullen dit bijvoorbeeld meestal mensen met overgewicht zijn. Vervolgens moet je jouw doelgroep analyseren.


Een belangrijk ding hierbij is om de pijnpunten van je doelgroep in kaart te brengen een voorbeeld van een pijnpunt is overgewicht. Je moet ook kijken wat vragen bij deze pijnpunten zijn bijvoorbeeld hoe val je af of wat zijn de beste afval shakes.


Vervolgens moet je kijken waar jouw doelgroep veel op zoekt en dan een antwoord op deze vraag maken. Je moet ook weten hoe oud je doelgroep gemiddeld is en hier je artikelen op afstemmen. Je schrijft natuurlijk op een andere manier tegen een 15-jarige dan tegen een 80-jarige.


Nadat je jouw doelgroep compleet geanalyseerd hebt moet je ook jouw concurrenten analyseren. Je moet je teksten met een beginnende website altijd langer proberen te maken dan je concurrenten en je moet ook proberen meer waarde te leveren.


Als je jouw concurrenten analyseert kan je ook op nieuwe onderwerpen komen voor teksten. Je moet ze alleen niet letterlijk woord voor woord kopiëren, want dat mag niet en google zal je website dan ook niet hoog in de ranking zetten.


Stap 6: Je website opzetten

Nu je al deze stappen hebt voltooid ben je eindelijk klaar om je website op te zetten.


Een paar belangrijk pagina’s zijn je homepagina, blogpagina en een over ons pagina. Voor de rest kan je ook goed je eigen creativiteit nagaan om op meer ideeën te komen voor pagina’s


Bedenk met je website opzetten dat het nooit perfect is en je ook content moet gaan maken. Ga hier dus niet te lang in hangen dat je het per sé perfect moet maken, want dit gaat heel lang duren. Amazon zag er in het begin ook niet zo netjes uit dat ontwikkelt zich ook door de tijd heen.


Stap 7: zoekwoorden onderzoek

Met het marktonderzoek heb je al een beetje gekeken waar je doelgroep op zoekt, maar nu ga je echt kijken naar waar je artikelen over wilt schrijven en waar dus ook vraag naar is.


Het is belangrijk dat je zoekwoorden vindt die redelijk specifiek zijn, want bij bijvoorbeeld het zoekwoord afvallen is er voor een beginnende website veel te veel concurrentie. Je kan dus veel beter een zoekwoord zoals afvallen voor beginners zonder hard te lopen gebruiken.


Hier moet je dus goed onderzoek voor doen, want dit is gewoon een random voorbeeld. Deze stap is een hele belangrijke stap, omdat als dit fout gaat je heel veel tijd kan gaan verspillen. Pak deze stap dan ook serieus aan.


Stap 8: content maken

Nu je weet waar je jouw teksten over kan schrijven door middel van het zoekwoordenonderzoek is het ook echt tijd om content te gaan maken.


Er zijn een paar dingen heel erg belangrijk bij content. Je moet je content op de eerste plaats altijd uniek maken, want als je het gewoon letterlijk van een andere website kopieert zal google dit zien en dan ga je niet hoog ranken in google.


Wat natuurlijk ook moet is dat je jouw affiliate link in je teksten verwerkt, want als je dit niet doet kan je natuurlijk geen inkomsten verdienen dus dit moet je echt doen.


Je teksten moeten ook zo overtuigend mogelijk zijn, omdat je jouw bezoekers wel moet overtuigen dat ze iets bij jou moeten kopen.


Stap 9: Herhaal stap 8

Je moet met affiliate marketing content blijven maken om je inkomsten op te kunnen bouwen. Blijf stap 8 dus herhalen. Als je dit goed doet gaan je inkomsten ook goed komen.


Je zal misschien als je langer bezig bent weer een nieuw of verbetert zoekwoordenonderzoek moeten doen, omdat als je veel teksten schrijft je ideeën uiteindelijk op zullen zijn.


Stap 10: opschalen

Om meer inkomsten te gaan verdienen kan je goed gaan opschalen. Je kan ook gaan opschalen, omdat je zelf dan minder tijd aan je website hoeft te gaan besteden.


Een paar voorbeelden aan opschalen om meer te verdienen is bijvoorbeeld gaan adverteren in google of meer websites te gaan starten.


We raden wel aan om te beginnen met 1 website zodat je daar eerst je focus op kunt houden en als je (veel) gaat verdienen kan je dan meerdere websites gaan starten.


Voorbeelden van uitbestedingen waar je zelf minder hoeft te gaan doen is bijvoorbeeld het zoekwoorden onderzoek laten doen of je teksten laten schrijven. Dit scheelt jou dan vaak weer tijd en het mooie is dan nog dat het vaak ook beter gedaan wordt dus dat deze uitbestedingen die je tijd besparen vaak ook goed zijn voor je inkomen.


De 10 stappen zonder website

Nu we de 10 stappen met website behandeld hebben gaan we de 10 stappen zonder website behandelen. Er zijn meerdere manieren voor affiliate marketing zonder website, maar wij gaan de populairste manier bespreken en dat is met social media.


Een deel van deze 10 stappen zullen hetzelfde zijn of heel erg lijken op de stappen voor met een website en dit komt gewoon, omdat affiliate marketing met website en zonder website voor een deel toch gewoon hetzelfde is.


De 10 stappen met social media zijn als volgt.


Stap 1: kies een niche

Stap 2: kies een winstgevend product

Stap 3: bedenk op welk platform je gaat promoten

Stap 4: Bedenk een account naam

Stap 5: Doe marktonderzoek

Stap 6: Zet je account op

Stap 7: Bedenk ideeën voor content

Stap 8: ga content maken

Stap 9: blijf consistent content maken

Stap 10: opschalen en uitbesteden


Stap 1: kies een niche

De eerste stap is dus eigenlijk precies hetzelfde als met een website, want je moet natuurlijk wel gewoon een niche hebben om te beginnen.


Het allerbelangrijkste is nogmaals dat je deze niche zelf leuk vindt. Wat wel anders kan zijn met social media is dat er andere dingen populair zijn dan waar mensen in google op zoeken.


Kies dus ook een niche wat bij het platform past waar je op gaat promoten.


Stap 2: kies een winstgevend product

De 2e stap is voor een groot deel ook weer hetzelfde er zijn hier wel weer een paar dingen waar je echt wel op moet letten.


Via social media kopen mensen minder snel dure producten en vooral via het platform TikTok niet. Bied dus niet te dure producten aan en eigenlijk is het product pas echt goed als de klant geen refund kan krijgen.


Dit komt, omdat mensen op social media vaak heel erg snel een refund aanvragen. Het kan natuurlijk wel gewoon dat klanten een refund kunnen aanvragen, maar hier moet je dan wel rekening mee houden.


Een goed voorbeeld van een goed product op social media is het boek in 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk. Dit is een gratis boek over beleggen waar je alleen verzendkosten betaalt en met dit boek krijg je commissie over de verzendkosten.


Dit boek is goed, omdat het dus heel erg goedkoop is en mensen dit dus ook via social media zullen kopen. Doordat het zo goedkoop is zijn er eigenlijk ook geen refund mogelijkheden.


Stap 3: bedenk op welk platform je gaat promoten

Een platform kiezen is heel erg belangrijk, omdat elk platform andere mogelijkheden heeft en dus ook andere kansen. Het is dus heel erg belangrijk dat je een goed platform vindt bij je niche en product.


We gaan hieronder even de populairste platformen bespreken. We gaan TikTok, facebook en instagram bespreken.


Affiliate marketing met TikTok

De eerste manier is affiliate marketing met TikTok. Dit is misschien wel de populairste manier. Als je een beetje actief op TikTok bent zul je vast wel keren hebben gezien dat iemand een product aan het promoten was.


Het hele grote voordeel aan TikTok is dat je heel erg snel kan groeien, omdat het een handig algoritme heeft voor beginners. Je kan ook op mensen hun foryou komen zonder dat ze jouw volgen. Dit is heel handig voor beginnende TikTok accounts.


Dit is wel een nadeel als je al groter bent, want je bouwt op deze manier moeilijker echt fans op en dan is het ook moeilijker om producten te verkopen. Je moet met TikTok ook rekening houden dat je met een hele jonge doelgroep te maken hebt.


Met TikTok moet je jouw affiliate link in je bio verwerken, omdat je geen links in de beschrijving van je posts kan zetten. Let hier bij op dat je pas een link in je bio kan zetten als je minimaal 1000 volgers hebt.


Met TikTok kan je dus snel groeien alleen het is vervolgens best lastig om producten te verkopen. Je kan ook niet direct beginnen met geld verdienen, omdat je eerst 1000 volgers nodig hebt.


Affiliate marketing met facebook

Affiliate marketing met facebook is compleet anders dan affiliate marketing met TikTok. Hier is het juist moeilijk om te groeien, maar kan je makkelijker van je volgers klanten maken.


Het hele grote voordeel van facebook is dat je ook links in de beschrijving van je posts kan zetten en zo kan je dus ook makkelijker promoten. Je hebt ook geen bepaald aantal volgers nodig om dit te doen dus je kan meteen geld gaan verdienen.


Met facebook kan je dus heel erg gemakkelijk geld verdienen als je veel volgers hebt. De uitdaging is dus alleen om die volgers te krijgen.


Affiliate marketing met instagram

De laatste manier die we gaan bespreken is affiliate marketing met instagram. Instagram werkt redelijk hetzelfde als facebook.


Het is wel een beetje een tussenweg tussen facebook en TikTok, want het is makkelijker om volgers te krijgen dan facebook maar veel lastiger dan met TikTok.


Verder is het ook goed te doen om van volgers klanten te maken, maar niet zo makkelijk als met facebook. Met instagram kan je echter ook geen links in de beschrijvingen van je posts zetten dus dit moet net zoals TikTok in je bio.


Instagram is dus een beetje een tussenweg van TikTok en facebook.


Platformen combineren

Wij raden aan om een platform te kiezen die jij leuk vindt en die bij jou niche past, maar het kan natuurlijk ook dat je op meerdere platformen actief wilt zijn en dan kan je deze combineren.


Als je de tijd en de focus hiervoor hebt is dit een best goed idee, omdat je dan de goede punten van elk platform kan gebruiken.


Je zou bijvoorbeeld via TikTok volgers kunnen krijgen en die volgers stuur je dan door naar je facebook of instagram en daar zou je ze dan weer makkelijker kunnen overtuigen om je product te kopen.


Als je platformen wilt combineren vinden wij dit een goed idee, maar je moet er wel genoeg tijd voor hebben, want je moet niet hebben dat je aan alle platformen maar een beetje half zit. Dan zou je beter maar met 1 platform kunnen beginnen.


Als je dit dan wilt doen moet je voor jezelf kijken wat je leuk vindt en hoe elk platform dat je gebruikt positieve waarde aan je plan toevoegt.


Stap 4: Bedenk een account naam

Een accountnaam is natuurlijk erg belangrijk je kan het een beetje vergelijken met een domeinnaam voor een website.


Je bezoekers moeten in een oogopslag aan je accountnaam kunnen zien waar jouw content over gaat.


Verder is het handig als je accountnaam niet te lang is en goed te onthouden is.


Je moet ook niet hebben dat je naam met allemaal cijfers eindigt, omdat dit er niet professioneel uitziet. Een accountnaam zoals geldverdienen ziet er bijvoorbeeld veel beter uit dan geldverdienen11789.


Je moet dus brainstormen voor een goede accountnaam, maar als je dit eenmaal gedaan hebt dan heb je ook wel meteen een goede basis gelegd.


Stap 5: Doe marktonderzoek

Marktonderzoek is ook met social media heel erg belangrijk. Met social media moet je echter veel vaker marktonderzoek doen dan met een website, omdat je met de trends mee moet gaan en je dus wel moet weten wat de trends op dat moment zijn.


Je moet ook je doelgroep weer analyseren en je content hier dan op aanpassen.


Als laatste kan je weer heel erg veel leren van je concurrentie. Denk bijvoorbeeld aan wat voor video’s hun maken en Welke video’s viraal gaan.


Hier kan je heel erg veel van leren en zo dus ook je eigen content verbeteren. Doe je concurrenten nogmaals niet video voor video na.


Stap 6: Zet je account op

Nu je alle informatie hebt over hoe je succesvol aan de slag kan gaan is het eindelijk tijd om je account op te zetten.


Maak een account met je eerder bedachte gebruikersnaam en zorg dat je een aantrekkelijke bio hebt. Gebruik hierin ook emoties als het je bio aantrekkelijker maakt.


Kies ook voor een mooie profielfoto. Deze foto moet mensen ook beter helpen te begrijpen waar jouw account over gaat.


Dit is ook wat experimenteren en vervolgens kijken of het er mooi uitziet. Als je denkt iets moois te hebben raden wij ook aan om het aan iemand anders te vragen hoe het er uitziet en of hij/zij nog verbeterpunten heeft.


Stap 7: Bedenk ideeën voor content

Het is handig om van tevoren te weten waar je content over wilt maken hoe je dit gaat maken en wat voor soort stijl je content zal zijn.


Als je dit van tevoren al weet kan je makkelijker en sneller content maken en zo dus ook tijd besparen. Houd in je content ideeën altijd rekening dat je jouw content uniek moet maken, want je moet op een manier jezelf onderscheiden van je concurrenten.


Het beste om te doen is met de trend mee te gaan, maar ook er iets unieks in te verwerken zodat je bezoekers denken wow wat een leuk idee. Hieronder heb ik een TikTok video voor je van Sara Dol de grootste Nederlandse vrouwelijke TikTokker. In deze TikTok zie je deze combinatie goed terugkomen.In deze TikTok heeft ze heel erg goed de trend verwerkt, maar het is niet zoals al haar andere concurrenten doen, want ze heeft iets van haar eigen invulling er in verwerkt.


In elke niche kan je wel met trends meegaan en als je een beetje creatief bent kan je er zelf wel iets leuks bij bedenken.


Je kan van tevoren dus al goed een idee maken wat voor content je wilt, maar soms is het goed om hier even vanaf te stappen als er een aantrekkelijke trend voor je niche is.


Het is dus ook belangrijk om de trends goed in de gaten te houden.


Stap 8: ga content maken

Nu je een idee hebt om content te maken of leuke trends ziet om op in te spelen is het eindelijk tijd om content te gaan maken.


Zorg met je content dus dat het uniek is zodat je jouw volgers makkelijker kan overtuigen. Je kan ook makkelijker viraal gaan als jouw content heel erg uniek is.


Onze grootste tip voor content is dan ook hou het uniek en laat je creativiteit hier dan ook echt op los. Je kan jezelf wel laten inspireren door je concurrenten, maar doe hun niet letterlijk na.


Stap 9: blijf consistent content maken

Je moet content blijven maken, omdat je account dan snel kan groeien. Als je opeens een hele lange tijd geen content zou gaan maken groei je minder snel.


Wij raden je aan om een afspraak met jezelf te maken om de hoeveel dagen je content maakt. Bijvoorbeeld dat je elke dag een post hebt of om de dag eentje. Dit moet je dan voor jezelf bedenken.


Het belangrijke aan deze afspraak met jezelf is dat je je er dan wel aan houdt, want anders heb je er niet zoveel aan. Als je je er wel aan houdt en voor lange tijd consistent content maakt zal je op een gegeven moment zeker snel gaan groeien.


Voor langere tijd consistent content maken is dus cruciaal en als je dit vol blijft houden ga je uiteindelijke 100% slagen. Hier is dan wel veel discipline voor nodig.


Stap 10: opschalen en uitbesteden

Bij affiliate marketing met social media is het veel moeilijker om een passief inkomen op te bouwen dan met een website. Om toch een soort van passief inkomen op te bouwen zal je moeten gaan uitbesteden.


Je kan bijvoorbeeld je video’s gaan uitbesteden dit scheelt je tijd en als je het aan goede mensen uitbesteed gaat de kwaliteit ook omhoog en zo dus je inkomsten waarschijnlijk ook.


Als je wilt opschalen kunnen uitbestedingen hier dus goed bij helpen verder kan je ook meer accounts starten om op te schalen. Net als bij een website raden we aan om met 1 te beginnen zodat je hier alle focus op kunt hebben.


Disclaimer

Voordat je begint met affiliate marketing willen we je nogmaals even zeggen dat affiliate marketing echt geen methode is om snel rijk te worden dit hoor je veel, maar dit komt vooral, omdat er een vertekend beeld van affiliate marketing is.


Bedenk dus voordat je start dat het maanden tot wel een jaar of langer kan duren totdat je jouw eerste commissie krijgt. Bereid je hier dan ook op voor en besef dat je echt lang zal moeten volhouden en je niet binnen een week kan opgeven.


Wij vinden affiliate marketing wel een heel erg goed verdienmodel en het is zeker nog mogelijk, omdat mensen dus al zo snel opgeven, maar jij moet dus echt wel deze discipline hebben om het tot een succes te brengen.


Weet je van jezelf dat je geen discipline hebt start dan niet met affiliate marketing, maar dan moet je het wel opbouwen, want anders zal je nooit veel geld gaan verdienen, want je hebt overal discipline voor nodig.


Meer leren over affiliate marketing

Als je echt serieus wilt beginnen met affiliate marketing zal dit stappenplan misschien iets te beknopt zijn. Dit stappenplan is veel verder uitgewerkt in de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.


In deze cursus zit ook een ledengedeelte waar je jouw vragen kan stellen als je vastloopt. Als je dus wilt starten denken wij dat je deze extra informatie en steun echt wel nodig hebt. Het kan ook fijn zijn om te zien dat meer mensen bezig zijn met affiliate marketing en dat je dus niet de enige bent.


Jacko Meijaard is de best verdienende affiliate marketeer van Nederland en België dus als iemand het je kan leren is hij het wel.


De affiliate marketing revolutie kost maar 47 euro. Dit is natuurlijk echt helemaal niks als je bedenkt dat je dankzij deze cursus na een paar jaartjes duizenden euro’s passief per maand kan verdien.


Wij raden je dus ook zeker aan om te starten met de affiliate marketing revolutie. Via onderstaande link ga je naar de kortingspagina van Jacko Meijaard en dan betaal je dus maar 47 euro voor de cursus tijdens het normaal wel 297 euro kost.

Comments


bottom of page